Liberte Sergen
Kilopat
- Makaleler
- 16
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba. Aşağıdaki ürünü kullanıyorum ve keşke almasaydım diyorum. Neyse konumuza dönelim. Bu ürünü alalı 1 yıl 2 ay oluyor ve padleri soyuldu hiçbir yerde satılmıyor ve segment bilgisayar yani Rampage'nin garanti servisine şu metni yazıp gondersem sizce gonderirler mi? Hiç deneyen oldu mu? Ürünün garantisini, fişini ve ürünün yırtık padlerinin fotoğrafını gonderdim hepsi kendiliğinden soyuldu.
merhaba, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Rampage RM-K45 orbıt-s siyah RGB 7.1 oyuncu kulaklığını kullanıyorum aşağıya linkini de biraktim. Bu ürünü alalı yaklaşık 1 yıl 2 ay gibi bir süre oluyor yani garanti devam ediyor garanti belgesi ve ürünün geldiği durum ortada. Gönderim adresi yazsam bana çift pad gönderebilir misiniz? Ve ürünün bir tarafının RGB'si yanmıyor fakat RGB'nin yanmaması sorun değil ürünü size yollayamam okulum için projeler yapıyorum ve videolarda işime yarıyor ve kutusu kayıp o yüzden sadece iki tane pad istiyorum zaten sorun aşağıdaki fotoğraflarda belli eğer ped gönderebilecekseniz adresimi ileteceğim.
Son düzenleme: