Rampage ped gönderir mi?

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Aşağıdaki ürünü kullanıyorum ve keşke almasaydım diyorum. Neyse konumuza dönelim. Bu ürünü alalı 1 yıl 2 ay oluyor ve padleri soyuldu hiçbir yerde satılmıyor ve segment bilgisayar yani Rampage'nin garanti servisine şu metni yazıp gondersem sizce gonderirler mi? Hiç deneyen oldu mu? Ürünün garantisini, fişini ve ürünün yırtık padlerinin fotoğrafını gonderdim hepsi kendiliğinden soyuldu.

merhaba, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Rampage RM-K45 orbıt-s siyah RGB 7.1 oyuncu kulaklığını kullanıyorum aşağıya linkini de biraktim. Bu ürünü alalı yaklaşık 1 yıl 2 ay gibi bir süre oluyor yani garanti devam ediyor garanti belgesi ve ürünün geldiği durum ortada. Gönderim adresi yazsam bana çift pad gönderebilir misiniz? Ve ürünün bir tarafının RGB'si yanmıyor fakat RGB'nin yanmaması sorun değil ürünü size yollayamam okulum için projeler yapıyorum ve videolarda işime yarıyor ve kutusu kayıp o yüzden sadece iki tane pad istiyorum zaten sorun aşağıdaki fotoğraflarda belli eğer ped gönderebilecekseniz adresimi ileteceğim.

Son düzenleme:
Yasal hakkın ve parasını ödediğin ürün için ezilip büzülmene gerek yok mesajı yazarken. Garanti süresince o RGB'ler bozuluyorsa ürün kusurludur yenisini, eğer yoksa üst modelini talep edebiliyorsun. Bizim millet kibar insanı ezer, normal şekilde yaz.

Yasal hakkın ve parasını ödediğin ürün için ezilip büzülmene gerek yok mesajı yazarken. Garanti süresinde o RGB'ler bozuluyorsa ürün kusurludur yenisini eğer yoksa üst modelini talep edebiliyorsun.

Ürünü gönderemem hocam o yüzden RGB'leri nasıl hallederiz? Şart değil benim için ama mümkünse yeni kulaklık istiyorum yasal hakkım diye yazayım mı maile?

Bizim millet kibar insanı ezer, normal şekilde yaz.
Sonuna kadar katılıyorum, ürünün garanti süreci içerisinde padlerinin kullanılamaz hale geldiğini ve garanti kapsamında yedek pad talep ettiğinizi iletin.

Ürünü gönderemem hocam o yüzden RGB'leri nasıl hallederiz? Şart değil benim için ama mümkünse yeni kulaklık istiyorum yasal hakkım diye yazayım mı maile?

Hayır. "Ürünü şu tarihte aldım ve kendiliğinden bu hale geldi, şu anda bu kulaklığı mecburiyetten kullanmak zorundayım projemden dolayı. Değiştirilmesini veya tamirini talep ediyorum görselleri ektedir." şeklinde gönderiyorsun onların yanıtını bekliyorsun. Daha 10 ay garantin var o yüzden çok da acele etmene gerek yok.

Eki Görüntüle 1380523

Rampage'yi çok seviyoruz ya ne demezsiniz? :D

Göndereyim mi böyle ürünün fotoğrafları burada.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-05-07 at 01.54.30 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-07 at 01.54.30 (1).jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 76
  • WhatsApp Image 2022-05-07 at 01.54.30.jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-07 at 01.54.30.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 82
@Liberte Sergen "yasal hakkım sonuçta" kısmını sil böyle mi yaz dedik? Kısa ve öz yaz adamlara günde binlerce mail geliyordur. Örneğini verdim sana, tamir ve değişim istemiyorsan pad istediğini söyle. Şahsen RGB bozuksa sıfırını isterdim, parasını verdiğin ürün.

@Liberte Sergen "yasal hakkım sonuçta" kısmını sil böyle mi yaz dedik? Kısa ve öz yaz adamlara günde binlerce mail geliyordur zaten. Örneğini verdim sana tamir ve değişim istemiyorsan pad istediğini söyle. Şahsen RGB bozuksa sıfırını isterdim, parasını verdiğin ürün.

Ürünü 21.03.2021 tarihinde aldım ve kendiliğinden bu hale geldi, şu anda bu kulaklığı mecburiyetten kullanmak zorundayım projemden dolayı. Değiştirilmesini veya yeni çift ped gönderimi talep ediyorum, kulaklığı size göndermem sorun çıkarabilir çünkü belirttiğim gibi projemden dolayı kullanıyorum görseller ektedir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı