Rampage Plower K60 alınır mı?

Bütçe
500-700
Hocam neden bana beğenmedi attınız ki benim attığım klavye çok daha iyi ayrıca Apex 3 fiyatını hakketmiyor o fiyata kaliteli mekanikler var zaten.
Aynı fiyat hocam, hangi yönden daha iyi diye sormak isterim ?

Anladım tekrar teşekkürler.

Geceleri oyun oynuyorum fakat bazen yazım işleri oluyor bu klavyede ses durumu nasıl bir de 20 milyon tuş ömrü var benim bayağı önceden aldığım eski Rampage klavyede bile 50 milyon yazıyordu biraz az gibi geldi.
Hocam membran klavyelerde tuş ömrü 1-5 milyon basımdır. Mekanik klavyelerde 50 milyona kadar çıkabilir. +20 milyon tuş basımı membran bir klavye için güzeldir. Ses konusunda youtubeden bakabilirsiniz hocam testler var.

Aynı fiyat hocam, hangi yönden daha iyi diye sormak isterim?

Hocam membran klavyelerde tuş ömrü 1-5 milyon basımdır. Mekanik klavyelerde 50 milyona kadar çıkabilir. +20 milyon tuş basımı membran bir klavye için güzeldir. Ses konusunda YouTube'dan bakabilirsiniz hocam testler var.

Multimedya tuşları, RGB'si daha iyi ve 100 TL daha ucuz Apex 3 almak için bir sebep yok.

Hocam membran klavyelerde tuş ömrü 1-5 milyon basımdır. Mekanik klavyelerde 50 milyona kadar çıkabilir. +20 milyon tuş basımı membran bir klavye için güzeldir. Ses konusunda YouTube'dan bakabilirsiniz hocam testler var.

Hocam o 1-5 milyon size firmanın verdiği garanti tuş ömrü yoksa öyle bir şey yok. 10-20 yıllık olup hala çalışan milyonlarca membran klavye sahipleri var.

Multimedya tuşları, RGB'si daha iyi ve 100 TL daha ucuz Apex 3 almak için bir sebep yok.
Multimedya tuşları Apex 3 TKL'de var hocam.
Sağ üst kısmı incelerseniz tekerlek gibi olan tuş ses açma ve ses kısmaya yarıyor, üstüne basarsanız sesi kapatıyor. Altındaki kare tuş, 1 kere basarsanız müziği veya videoyu durduruyor, 2 kere basarsanız sonrakine geçiyor, 3 kere basarsanız öncekine geçiyor.
Apex 3 TKL almak için bir sebep var o da Steelseries markasının Hyperx'e göre daha kaliteli bir marka olması (Hyperx'e kalitesiz demiyorum) ve Apex 3 TKL'nin masada yer kaplamadan aynı deneyimi sağlaması, arkadaşın sorduğu klavye modeline bakılırsa küçük klavye istiyor.

Hocam o 1-5 milyon size firmanın verdiği garanti tuş ömrü yoksa öyle bir şey yok. 10-20 yıllık olup hala çalışan milyonlarca membran klavye sahipleri var.
Tabii hocam, klavyenin kalitesine göre değişir. Bu genel bi bilgi. +20 milyon basım ömrü gayet iyi diye düşünüyorum.

RGB'si gayet tatmin edici bu arada.

Multimedya tuşları Apex 3 TKL'de var hocam.
Sağ üst kısmı incelerseniz tekerlek gibi olan tuş ses açma ve ses kısmaya yarıyor, üstüne basarsanız sesi kapatıyor. Altındaki kare tuş, 1 kere basarsanız müziği veya videoyu durduruyor, 2 kere basarsanız sonrakine geçiyor, 3 kere basarsanız öncekine geçiyor.
Apex 3 TKL almak için bir sebep var o da SteelSeries markasının HyperX'e göre daha kaliteli bir marka olması (HyperX'e kalitesiz demiyorum) ve Apex 3 TKL'nin masada yer kaplamadan aynı deneyimi sağlaması, arkadaşın sorduğu klavye modeline bakılırsa küçük klavye istiyor.

Tabii hocam, klavyenin kalitesine göre değişir. Bu genel bir bilgi. +20 milyon basım ömrü gayet iyi diye düşünüyorum.

Hocam SteelSeries daha iyi diye bir şey yok zaten firmanın ürünlerinin yarısı rezalet gram fp değiller ve rakiplerine göre daha kötü. Ayrıca konu sahibi 900 TL'ye çıkarsa zaten K552 alınır.

Hocam SteelSeries daha iyi diye bir şey yok zaten firmanın ürünlerinin yarısı rezalet gram fp değiller ve rakiplerine göre daha kötü
Sizin fikriniz hocam, bence piyasanın en üstlerinden. Çoğu markayı deneyimleyen birisi olarak söylüyorum.

900 TL'ye çıkarsa zaten K552 alınır.
Almayı düşünürken bu modele bende baktım fakat görüntü olarak güzel gözükmedi dolayısıyla tercih etmedim. Çin malı gibi duruyor.

Ekran görüntüsü 2022-12-30 221236.png

Konu sahibi görmek isterse diye bırakıyorum, bu şekilde kafanıza estiği gibi ayarlıyabiliyorsunuz. 8 bölgeyi ayrı şekilde aydınlatabiliyorsunuz.

Sizin fikriniz hocam, bence piyasanın en üstlerinden. Çoğu markayı deneyimleyen birisi olarak söylüyorum.

Almayı düşünürken bu modele bende baktım fakat görüntü olarak güzel gözükmedi dolayısıyla tercih etmedim. Çin malı gibi duruyor.

Eki Görüntüle 1618534
Konu sahibi görmek isterse diye bırakıyorum, bu şekilde kafanıza estiği gibi ayarlayabiliyorsunuz. 8 bölgeyi ayrı şekilde aydınlatabiliyorsunuz.

Sizin fikriniz hocam bir araştırıp gelin gayet kaliteli klavye hemen ön yargı ile yaklaşmayın.

Sizin fikriniz hocam bir araştırıp gelin gayet kaliteli klavye hemen ön yargı ile yaklaşmayın.
Fark ettim hocam herkes onu önermişti konu açtığımda. Mousem Steelseries olduğu için bir şans vermek istemiştim bu klavyeye, 1 hafta önce teslim aldım. 3 hafta daha iade hakkım var ama iade etmeyeceğim. Klavye gayet tatmin etti beni, kalteli bir mekanik isteniyorsa 2000-3000 bandına çıkmak gerekiyor zaten. Dandik mekanikte almak çok mantıklı gelmedi bana, konu sahibi de öyle düşünüyordur yüksek ihtimal. Attığınız Hyperx de alınabilir üzeceğini düşünmüyorum. Daha minimal, masada yer kaplamayacak bir klavye istiyorsa benim attığımı alabilir. İki klavyede bence üzmez, ikisi de kendini kanıtlamış markalar.

Fark ettim hocam herkes onu önermişti konu açtığımda. Farem SteelSeries olduğu için bir şans vermek istemiştim bu klavyeye, 1 hafta önce teslim aldım. 3 hafta daha iade hakkım var ama iade etmeyeceğim. Klavye gayet tatmin etti beni, kalteli bir mekanik isteniyorsa 2000-3000 bandına çıkmak gerekiyor zaten. Dandik mekanikte almak çok mantıklı gelmedi bana, konu sahibi de öyle düşünüyordur yüksek ihtimal. Attığınız HyperX'de alınabilir üzeceğini düşünmüyorum. Daha minimal, masada yer kaplamayacak bir klavye istiyorsa benim attığımı alabilir. İki klavyede bence üzmez, ikisi de kendini kanıtlamış markalar.

Cevaplarınız fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim Redragon markasını beğenmiyorum SteelSeries veya HyperX markasına bakacağım karşıma farklı marka çıkarsa üçünden biri alacağım tekrar teşekkürler. 500 lira bütcemi 700 lira şimdiyse 900 liraya çıkarıyorum zorlanacağım biraz ama bakacağız :)

Fark ettim hocam herkes onu önermişti konu açtığımda. Farem SteelSeries olduğu için bir şans vermek istemiştim bu klavyeye, 1 hafta önce teslim aldım. 3 hafta daha iade hakkım var ama iade etmeyeceğim. Klavye gayet tatmin etti beni, kalteli bir mekanik isteniyorsa 2000-3000 bandına çıkmak gerekiyor zaten. Dandik mekanikte almak çok mantıklı gelmedi bana, konu sahibi de öyle düşünüyordur yüksek ihtimal. Attığınız HyperX'de alınabilir üzeceğini düşünmüyorum. Daha minimal, masada yer kaplamayacak bir klavye istiyorsa benim attığımı alabilir. İki klavyede bence üzmez, ikisi de kendini kanıtlamış markalar.

SteelSeries sipariş ettim diğer markalarda çok dolanıp durdum fakat bu klavye nedense hoşuma gitti umarım beni üzmez mekanik klavye takıntım yok sessiz klavye olsun yeterliydi yorumlar hoşuma gitti aldım tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
SteelSeries sipariş ettim diğer markalarda çok dolanıp durdum fakat bu klavye nedense hoşuma gitti umarım beni üzmez mekanik klavye takıntım yok sessiz klavye olsun yeterliydi yorumlar hoşuma gitti aldım tekrar teşekkürler.
Benimde tasarımı hoşuma gitti hocam, pişman olacağınızı düşünmüyorum. Hayırlı olsun.

Sesine de bakmadıysanız şu şekilde bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran görüntüsü 2022-12-31 014852.png

Son düzenleme:
Benim de tasarımı hoşuma gitti hocam, pişman olacağınızı düşünmüyorum. Hayırlı olsun.

Sesine de bakmadıysanız şu şekilde bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 1618734

Evet seslerine baktığımda anladım normalde red Switch arıyordum fakat red Switch'te sessiz denilmesine rağmen sesi varmış o yüzden membran baktım ve aralarından Apex hoşuma gitti teşekkürler tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı