Rampage Pro V5 vs Corsair Spec Delta

Mehmetonur56

Centipat
PSU var sadece kasa olarak Rampage hoşuma gitti. Hava sirkülasyonu olarak Corsair'in daha iyi olduğunu biliyorum. Kısaca hangisi alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak Rampage deyince 2. şıkkı söyleme direkt 2. şıkkı al 2 renk yanacak diye evde BBQ yapma.

Dostum Corsair Spec delta RGB kullanıcısiyim. Bu kasa için bir inceleme yazısı yazacağım yakın zamanda. Çünkü bende böyle yazilanlara bakarak aldım. Ve şunu soyleyeyim; önden kasa yeterince hava almıyor. Ön tarafı mesh kasalara bakmanı öneririm. He ben öndeki 3 fanı soktum ve üste taktım şuan çok güzel hava sirkülasyonu oldu. Ama stok olarak yetersiz. Her şekil rampage'den iyidir ama bu kasada da yeterince iyi sirkülasyon yoktu onu deyim yani bir iki dokunuşla kendin halledebilirsin. Onun dışında RGB 550W PSU vs çok iyi kombo bir kasa olmuş. Zaten duruşuna diyecek yok harika duruyor. Bu şuanda küçük çaplı bir inceleme yazısı gibi oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı