Ben 700W versiyonunu kullanıyorum, bir problem yaşamadım. Bir buçuk sene oldu. Ama sitede çok önermeyen gördüm, bir bildikleri vardır. Yorumları dikkate alırsınız, sevgiler.
2.el aldığım pc de aktif kullanıyorum 5 ay oldu. Bence bütçe kısıtlı ise kullanılabilir. Patlayan, çatlayan yazanlar acaba kaç kere alıp patlatmış bu psu dan merak konusu gerçekten?
2.el aldığım PC'de aktif kullanıyorum 5 ay oldu. Bence bütçe kısıtlı ise kullanılabilir. Patlayan, çatlayan yazanlar acaba kaç kere alıp patlatmış bu PSU'dan merak konusu gerçekten?
Hocam PSU'nun ya hatta markanın nerede ne şekilde üretim yaptığı hakkında bir bilginiz var mı acaba yalan yanlış sertifikalar basıp piyasaya sürüyorlar. Herhangi bir sertifika sitesine girip bakabilirsiniz Rampage hakkında en ufak bir bilgi yok buna dayanarak söylüyoruz. İyi forumlar.
Hocam PSU'nun ya hatta markanın nerede ne şekilde üretim yaptığı hakkında bir bilginiz var mı acaba yalan yanlış sertifikalar basıp piyasaya sürüyorlar. Herhangi bir sertifika sitesine girip bakabilirsiniz Rampage hakkında en ufak bir bilgi yok buna dayanarak söylüyoruz. İyi forumlar.