Rampage PSU alınır mı?

Berkayfndk

Centipat
Selam dostlar ben bu ürünü aldım ama nasıldır acaba henüz elime ulaşmadı.

Rampage Rmp-600-80p 600w 80plus Bronz 12cm Fan Aktif Pfç Power - n11.com

1589673273639.png

Önermiyoruz, iade etmeni tavsiye ederim. Sistemini ve bütçeni belirtirsen öneri yapabiliriz.

Ben 700W versiyonunu kullanıyorum, bir problem yaşamadım. Bir buçuk sene oldu. Ama sitede çok önermeyen gördüm, bir bildikleri vardır. Yorumları dikkate alırsınız, sevgiler.

2.el aldığım PC'de aktif kullanıyorum 5 ay oldu. Bence bütçe kısıtlı ise kullanılabilir. Patlayan, çatlayan yazanlar acaba kaç kere alıp patlatmış bu PSU'dan merak konusu gerçekten?

Hocam PSU'nun ya hatta markanın nerede ne şekilde üretim yaptığı hakkında bir bilginiz var mı acaba yalan yanlış sertifikalar basıp piyasaya sürüyorlar. Herhangi bir sertifika sitesine girip bakabilirsiniz Rampage hakkında en ufak bir bilgi yok buna dayanarak söylüyoruz. İyi forumlar.

Hocam PSU'nun ya hatta markanın nerede ne şekilde üretim yaptığı hakkında bir bilginiz var mı acaba yalan yanlış sertifikalar basıp piyasaya sürüyorlar. Herhangi bir sertifika sitesine girip bakabilirsiniz Rampage hakkında en ufak bir bilgi yok buna dayanarak söylüyoruz. İyi forumlar.
Kimin olduğunu araştırmadım. Sadece kullanıyorum ve en ufak bir aksilik yaşamadım. Patladığını da ne gördüm, ne duydum. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı