Hocam buna 330 TL vermek yerine FSP 60AHBC serinise bakmalısınız. 270 TL civarı idi. Yani direkt öyle c4 denemez ancak kafanızı rahat ettirmek için kaliteli bir marka almak daha mantıklı.
Patlarmı patlamazmı Allah kerim. Fakat yaptığınız anka kuşunu tahta kafese koymaktan başka birşey değil Ben bunu kullanıyorum. Sıfır ses var ama maalesef ki kabloları eski tip renkli kablolardan. Eğer silikn siyah kablo olsun daha premium olsun avantajlı olsun derseniz Hydro serisine bakın.
Bende yukardaki PSU'yu aldım zamanın da ve uzun süredir kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim. Ben alırken de bazı arkadaşlar alma demişlerdi ama bütçeme en uygun bu vardı. Daha bilindik markaları tercih edebilirsin ama paran varsa tabi ki.
Rampage neyde kötü değil ki. Ülkede tek Rampage öven "Uyduruk FurYmelel" adam bir bildiği bile yok. Rampage alınmaz. Mouse aldım 1 ay sonra gıcırdama oldu. Klavye zaten 3 aya klavye full şeffaflaştı. WASD filan yerlerini bilmesen basamazsın. Rampage önermiyorum.
Almayın bazı fazla kullanıcının kullandığı ürünleri hadi tamam derim ama yok kesinlikle alınmaz. Hele PSU yok daha neler.
Bende yukardaki PSU'yu aldım zamanın da ve uzun süredir kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim. Ben alırken de bazı arkadaşlar alma demişlerdi ama bütçeme en uygun bu vardı. Daha bilindik markaları tercih edebilirsin ama paran varsa tabi ki.
Hocam %100 katılıyorum bütçene göre seçmelisin. Zaten ben bütçesi yetmediği halde üstüne şunu koy bunu alırsın diyenleri desteklemiyorum. Ancak adam 330 TL ye rampage almış. Yani koyduğum linklerde sadece 10 TL fazlasına Xigmatek 500 watt psu var, sadece 20 TL fazlasına Zalman 500 watt var. Yani bu kadar kaliteli marka var iken ve bakın sadece 10 TL fark var iken rampage markası yanlış bir seçim bence.