Rampage PSU Alınır Mı?

Tamam da bu Rampage alınmaz demek mi ?
Eger boyle bir olasilikta beynini kullanan bir insan almaz. Bana ekstra bir ozellik ve kalite sunmuyor ki. Neden kalite olarak daha ustun ve kendini kanitlamis bir firmadan almak yerine gidip sadece Turkiye'de bilinen bir markadan alayim? Vestel Venus V3 5070 kullandim ve evimizde Arcelik, Beko gibi markalari barindiriyoruz. F/P diye aldik, buzdolabi ucak motoru gibi calisiyor, mavi isik teknolojisi ile sebzeler 1 hafta daha uzun omurlu oluyordu sozde o da yalanmis. Neden ben 3000TL verdigim buzdolabinin ucak motoru sesine ve calismayan teknolojilerine katlanayim ki? Bir seyi duzgun yapsalar obur sey duzgun olmuyor. Ayni sekilde bilgisayar pazarinda da boyle. Rampage mouse ve klavye kullanmis birisi olarak asla yanindan gecmeyecegimi belirtmek isterim.

Ülkenin ekonomisi kötü ekonomisi, alım gücü yerlerde, var olanların yanında nerede çöp dandik ucuz ürün var sokmaya çalışıyorlar. Norveç forumlarında hiç Rampage konuşuluyor mu adam alıyor Seasonic, Corsair vs. neyse işte. Bunlar hep fakirlikten. :)

Ürün desteği ve garantiye ne dersin? 2 yıl satıcı firma mı 10 yıl üretici mi?

Bakın sizin yaptığınız çok saçma bir şey şu an. Seasonic 500 TL ise Rampage 300 TL burada kullanıcı bütçesi yoksa Rampage alabilir. Bu el bombası falan değil. Corsair’in yenilenmiş versiyonunda bile Coil Whine yaşadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakın sizin yaptığınız çok saçma bişey şu an. Seasonic 500 TL ise Rampage 300 TL burada kullanıcı bütçesi yoksa Rampage alabilir. Bu el bombası falan değil. Corsair’in yenilenmiş versiyonunda bile Coil Whine yaşadım.
300 TL'ye FSP var. Corsair var bunlar marka etiket değil.

Bakın sizin yaptığınız çok saçma bişey şu an. Seasonic 500 TL ise Rampage 300 TL burada kullanıcı bütçesi yoksa Rampage alabilir. Bu el bombası falan değil. Corsair’in yenilenmiş versiyonunda bile Coil Whine yaşadım.

Rampage yerine asagida atmis oldugum PSU’yu alsinlar daha iyi.

Corsair marka alınmaz demedim. Demek istediğim Corsair “markası” bile sorun çıkarabilirken Rampage “etiketli” ürünler cebinizde para kalmamasına sebep olmuş gibi davranmanız saçma. Burada Rampage almayın diyipte Rampage kullanmış adam yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı