Rampage PSU Alınır Mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlatmaya calistigim sey yerli uretimin her zaman F/P olmayacagiydi. Klavye konusunu ise "Rampage Mali kullanmadiniz" demeniz uzerine actim. PSU konusunda zaten F/P olmadigi da cok acik. Aerocool firmasinin 80+ olmadigi PSU bile 12V kanalindan 456W veriyor. Rampage 80+ sertifikali PSU'su ise 432W.

Cooler Master’ın 600 Watt olup 12V kanalına 456 Watt zar zor veren PSU’su varken bu söylediğiniz mantıksız. Ayrıca ben kıyaslama yapmadım Aerocool ile ve tekrar söylüyorum demek istediğim şey tam olarak şu bütçe düşükse Rampage alınır.

Siz daha 80 Plus'ın içindeki parçalarla ilgili olmadığını burada duydunuz bu akşam. Günaydın. 😀

Bir PSU’nun 80Plus sertifikası alabilmesi için yani o verimlilik belgesini alabilmesi için, içindeki bileşen kaliteli olmalıdır. Adı üstünde ya verimlilik.

Xiagmatek - GTX 1650 - 16 GB RAM 2333 MHz - 120 SSD + 1TB HDD.
Rampage - GTX 1660 - 8 GB RAM 3000 MHz - 500GB SSD.

Siz hangisini seçerdiniz? RAM'lere takılmayın 8 GB alsam bile kısa zamanda yükselteceğim.

GTX 1660 alırdım. Şu anda 2 senedir sorunsuzca kullandığım Everest PSU’su olan 1050 Ti Gaming X ekran kartlı sistem var.

Ben size elektriksel verimliliğin ne anlama geldiyine dair bir link bırakacağım birazdan. Okursunuz. Bilmemek ayıp değil. 😘

Evet bilmemek ayıp değil, bildiğin şeyi kabullenememek ayıp. 80 Plus sertifikası almış bir PSU markasına inatla kalitesiz demek. Ayıp. 😘

@Ali-Yıldırım İngilizce bilmiyorsanız sorun değil, Google translate üzerinde copy paste yapmanız bilgilenmenizi sağlar.

Bu sayfa üzerinden test protoklü pdf dosyasını indirip neyin ne olduğunu öğrenebilir. Ayrıca indirme linkinin hemen yanındaki What is 80plus certified? Linkinden de 80 Plus'ın ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı