Rampage PSU gerçekten kötü mü?

squarex041

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, birkaç gün önce Vatan Bilgisayar'dan bir sistem topladım ve bütçem de kısıtlı olduğu için PSU markasını yetkili arkadaşlara bıraktım eve geldiğimde fark ettim ki Rampage RGB 600W 80 Plus Bronze güç kaynağını tercih etmişler sisteme, forumdaki ve internetteki yorumları incelediğimde cidden bu markanın PSU'su çok fazla linçleniyor. Gerçekten de çok tehlikeli mi? En azından beni 2-3 yıl götürmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, birkaç gün önce Vatan Bilgisayar'dan bir sistem topladım ve bütçem de kısıtlı olduğu için PSU markasını yetkili arkadaşlara bıraktım eve geldiğimde fark ettim ki Rampage RGB 600W 80 Plus Bronze güç kaynağını tercih etmişler sisteme, forumdaki ve internetteki yorumları incelediğimde cidden bu markanın PSU'su çok fazla linçleniyor. Gerçekten de çok tehlikeli mi? En azından beni 2-3 yıl götürmez mi?
Evet kotu. En kisa surede degistirin.

Rampage'nin iyi bir ürünü var mı diye sormalısın bence.

Hocam direk Rampage markası tercih edilmez. Ürünleri aşırı kalitesiz ve arıza çıkarmaya meyilli.

Hocam direk Rampage markası tercih edilmez. Ürünleri aşırı kalitesiz ve arıza çıkarmaya meyilli.

Kasa ve sıvı soğutmayı da en ufağından Rampage aldım ama kasa için aşırı olumsuz yorumlar yok kasaları fena değil galiba.

Rampage'nin iyi bir ürünü var mı diye sormalısın bence.
Hocam oyuncu ekipmanları f/p ürünleri çokta kötü değil bence kullanmışlığım var.

3 Yıldır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı fakat bende sorun olmaması sizde de sorun olmayacağı anlamına gelmez teknoloji işi şans işidir.
Aynı PSU mu mevcut sizde de hocam? tıkırtı fan sesi vesaire herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Olası bir yanma veya patlama durumunda garantisi var sonuçta 24 ay, bu benim için yeterli bir güvence değil midir?

Kasa ve sıvı soğutmayı da en ufağından Rampage aldım ama kasa için aşırı olumsuz yorumlar yok kasaları fena değil galiba.

Hocam oyuncu ekipmanları f/p ürünleri çokta kötü değil bence kullanmışlığım var.

Aynı PSU mu mevcut sizde de hocam? tıkırtı fan sesi vesaire herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Olası bir yanma veya patlama durumunda garantisi var sonuçta 24 ay, bu benim için yeterli bir güvence değil midir?
Rampage o kadarda kaliteli marka değil bildiğim kadarıyla yüksek Watt'lı PSU'ları dışında çöp ekipmanda da 3-5 tane iyi ekipmanı var onun dışında hepsi Çin malı ürünlerine logo basılıp satılan ürünler. PSU konusu şansınıza bağlı Rampage PSU alıp patlamayabilir de ama Kaliteli bir PSU alıp 2 gün sonra patlayabilir de bu tamamen sizin şansınıza kalmış. Aynı PSU'yu kullanmıyorum 500W 80+ Bronze modelini kullanıyorum şuana kadar hiç bir sıkıntı olmadı.

Hocam oyuncu ekipmanları F/P ürünleri çok da kötü değil bence kullanmışlığım var.

Aynı PSU mu mevcut sizde de hocam? Tıkırtı fan sesi vesaire herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

F/P falan değil hocam kimseyi kandırmaya gerek tok zamanında 2 kere kulaklık bir mouse aldım 1 2 hafta dayandılar SS, Logitech, Razer bu 3lüden şaşmamak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı