Rampage PSU nasıldır?

Rampage markasını severim ve öneririm de, ama PSU'sunu alma. Klavye al, mouse al, kulaklık al hatta monitör bile al ama PSU alma. Onun yerine bütçe belirt öneri yapalım.
Rampage kulaklık da önermem. SN-RW1 modelini aldım ve çok kulaklık takan biri de değilim ona rağmen sol tarafından az ses geliyor ve yüksek seste cızırtılı.

1591605736773.png

Rampage PSU'nun fotoğrafı.

Rampage kulaklık da önermem. SN-RW1 modelini aldım ve çok kulaklık takan biri de değilim ona rağmen sol tarafından az ses geliyor ve yüksek seste cızırtılı.
Hocam o onun kronik sorunuydu, zaten onun yüzünden sonra SN-RW3 çıkartıldı. Ben 6.5 yıldır SN-R4 kullanıyorum ve gram sorunu yok, YKS'den sonra da RGW9 Comfort'a geçiş yapacağım.

Xigmatek başarılı falan değil, giriş-orta seviye PSU'ları Rampage gibi firmalardan farksız. Kasası alınabilir, ancak ondan daha iyi kasalar da var.
Rampage PSU'yu önermiyorum, sınır kapısına koysanız düşmanlarınız geçemez o derece. (!)
Onun yerine giriş seviyesi fiyatlandırmada High Power firmasını öneririm, 20-30 TL daha fazla verin ancak güvenilir ve gerçek bir firmadan ürün alın.

Xigmatek başarılı falan değil, giriş-orta seviye PSU'ları Rampage gibi firmalardan farksız. Kasası alınabilir, ancak ondan daha iyi kasalar da var.
Rampage PSU'yu önermiyorum, sınır kapısına koysanız düşmanlarınız geçemez o derece. (!)
Onun yerine giriş seviyesi fiyatlandırmada High Power firmasını öneririm, 20-30 TL daha fazla verin ancak güvenilir ve gerçek bir firmadan ürün alın.

Sonunda anlayan biri. Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına. Bu arada High Power güzel bir markadır. Tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı