Rampage PSU nasıldır?

EmreKing0001

Centipat
Arkadaşlar yeni PC topladım ama PSU ucuz olduğu için Rampage aldım. Aslında Thermaltake düşünüyordum ama param yetmedi üç aya kadar bütcemi toplayıp FSP 600W almayı düşünüyorum ama bu 3 ay şu anki PSU sıkıntı çıkarır mı çıkarırsa mesela nasıl bir sıkıntı çıkarır?

Yazmayı unutmuşum, akım korumalı priz kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
D299383B-D546-4856-A3D6-962E92D04E4A.png

Bunun gibi düşünün her an ateş alıp patlayabilir. (Yanında sistemi de öbür dünyaya götürür.)

PSU çok kötü öncelikle, tahminen RMP modellerden aldınız.
Akım korumalı priz fayda edecektir diye düşünüyorum.
Çıkarır diye bir kaide yok ama en kötü ihtimal, PSU'nun sistem bileşenlerinize zarar verme ihtimali.
FSP Hydro, Hyper K gibi modeller alsaydınız keşke, onların da fiyatları uygun.
Veya hiç olmazsa FSP600 gibi bir PSU.

İyi değil. Çok yakın paraya daha kalitelileri var, nasıl para yetmiyor anlam veremiyorum ben.

Mesela Rampage 500W PSU 300 TL, 320 liraya High Power 500W 80+ PSU var.

Bu en çok yapılan hatalardan birisi: ''Param yetmedi, düşük alayım gitsin.'' Yapmayın, paranız yetmediyse biriktirin, hemen almak zorunda değilsiniz. PSU önemli bir bileşen. Direkt marka olarak da bakmayın olaya, FSP deyip almayın mesela. İyisi var, kötüsü var.

Gerekirse tefeciden borç alın yine Rampage PSU almayın. Şaka bir yana önerilmiyor, ben de önermiyorum. Bir yakınınızdan falan borç isteyebilirsiniz. Kaliteli ve ucuz olarak Thermaltake ya da High Power marka PSU'lara bakabilirsiniz. FPS, Corsair kadar kaliteli olmasa da sizi yarı yolda bırakmaz. Ya da bir sorun yaşamazsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı