600W olsun High Power olsunRampage Forza FTX ve ETX haricinde diğerlerinden uzak durun. Bu dediğim modeller Tier B+ olarak geçiyor;
Rampage ETX 570 liralık fiyatı ile tam bir f/p ürünü bence.[EOL] PSU Tier List rev. 14.8
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...linustechtips.com
Aaa, benim fotoğraf.
Rampage Forza FTX ve ETX haricinde diğerlerinden uzak durun. Bu dediğim modeller Tier B+ olarak geçiyor;
Rampage ETX 570 liralık fiyatı ile tam bir f/p ürünü bence.[EOL] PSU Tier List rev. 14.8
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...linustechtips.com
Bu konuyu başka bir konuda da konuşmuştuk. Performance GD’nin 750W’ını kullanıyorum kaliteli bir model fiyatına göre. Ama 750W ihtiyacı olan ve bütçesi çok olmayan için güzel bir tercih bence Rampage ETX. Gerçi 750W ihtiyacı olan adamın bütçesi de High Power’a yetsin bir zahmet ama bilemeyiz kişinin durumunu ne de olsa. Bu model Sama Forza modelinin tip olarak aynısı. Özelliklerinden biraz kısmışlar muhtemelen, sticker basıp satıyorlar.600W olsun High Power olsun
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Konuşmuş olabirizBu konuyu başka bir konuda da konuşmuştuk. Performance GD’nin 750W’ını kullanıyorum kaliteli bir model fiyatına göre. Ama 750W ihtiyacı olan ve bütçesi çok olmayan için güzel bir tercih bence Rampage ETX. Sama Forza modelinin tip olarak aynısı. Özelliklerinden biraz kısmışlar muhtemelen, sticker basıp satıyorlar.
Bilgi paylaştıkça çoğalırAaa, benim fotoğraf.
Ek olarak bu modellerde aynı platformu kullanıyor.
Modecom Volcano 750 Gold PSU review - Hardware Insights
Review of the Modecom Volcano 750 Gold, a 750 W unit which is 80 PLUS Gold certified, fully modular and sells for mainstream price, but with 2y warranty.www.hardwareinsights.com Karışık bir model bazen kağıt üzerindeki belirtilenleri bile yansıtmıyor;SilentiumPC Supremo FM2 Gold 750 W - najlepszy w swojej cenie
Serwis technologiczny skupiający się komputerach, konsolach do gier i urządzeniach mobilnych. Testy sprzętu komputerowegoithardware.pl
SAMA kesinlikle kötü bir şirket değil EPS serisi oldukca vasat ve eski ama aynısını Forza Gold-Platinum için diyemem eksiklikleri var ama kötü değil.Modecom Volcano 750 Gold PSU review - Hardware Insights
Review of the Modecom Volcano 750 Gold, a 750 W unit which is 80 PLUS Gold certified, fully modular and sells for mainstream price, but with 2y warranty.www.hardwareinsights.com
Vinga-VPS-G:
Eki Görüntüle 540728
Rampage ETX:
Vivo24:
Eki Görüntüle 540730
Supremo FM2:
Eki Görüntüle 540731
Modecom Volcano:
Eki Görüntüle 540732
Arkadaş burda arka ızgara bölümünden gördüklerini yorumlamış;
Ama atladığı modüler versiyonlarında (Vivo24k, Supremo FM2 ve Volcano) ızgara bölümlerinden bulk kondansatör gözükürken, X kapasitör ve bobin gözükmüyor.
Vinga-VPS-G'de bulk kapasitör gözükmeyip, X kaps. ve bobin gözüktüğüne göre PCB dizaynı Rampage ETX ile aynıya benziyor.
Vinga VPS-G ile aynı PCB tasarımına ama iç bileşenleri en azından fotodan göründüğü üzere kısmi olarak aynı değil resimlerden yorumlarsam;
Vinga VPS-G ve Supremo FM2'de ikincil kısımda NCC kullanılırken, Vivo24k ve Modecom Volcano'da da olduğu gibi ikincilde Rampage ETX-750-1'de Taepo SC serisi kondansatörler kullanılmış.
220V katında mosfetler için uzunlamasına bulunan heatsinkte daha kalın Supremo FM2 ve Modecom Volcano'da olduğu gibi.
Bulk kondansatörü göremediğim için birşey diyemiyorum ama 105°C Nippon C-C yerine, 85 °C Teapo LH olma ihtimali var :/
Gold Performance GD daha mantıklı o zaman?@Sylveon aynen geçen arkadaş atmıştı resmini ızgara kısımdan gördüklerim kadarı ile yorumlayabilmiştim. Forza Gold platformunu kullanan yapılara kıyasla iç bileşenler karışık kebab gibi eğer bulk kondansatörde 85°C Taepo LH serisi ile hatrı sayılır şekilde performans, stabilite ve ömür farkı oluşturuyor 105°C NCC'ye kıyasla kapasitanslarını da aynı olduğunu göz önünde bulundurarak. 570'e almanın pek bir esprisi kalmıyor normal şartlarda dahi göze batan eksikleri bulunan bir ünite.
Aynen öyle.Gold Performance GD daha mantıklı o zaman?
Performance GD serisi ile alakalı ne düşünüyorsunuz bilginiz var mı? Ben 750W olanını alırken detaylı bir inceleme bulamadım ünitesiyle vs alakalı genellikle forumda öneriliyor diye aldım. Uzun ömürlü bir model midir herhangi bir sıkıntı çıkartır mı?@Sylveon aynen geçen arkadaş atmıştı resmini ızgara kısmından gördüklerim kadarı ile yorumlayabilmiştim. Forza Gold platformunu kullanan yapılara kıyasla iç bileşenler karışık kebab gibi eğer bulk kondansatörde 85°C Taepo LH serisi ile hatrı sayılır şekilde performans, stabilite ve ömür farkı oluşturuyor 105°C NCC'ye kıyasla kapasitanslarını da aynı olduğunu göz önünde bulundurarak. 570'e almanın pek bir esprisi kalmıyor normal şartlarda dahi göze batan eksikleri bulunan bir ünite.