Rampage R36 drop mikrofon yankı sorunu

Krugerr

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Discord, GTA 5 FiveM, TS3'de konuşurken bas konuşa basılı tutuğum zaman arkadaşlarımın sesi benim mikrofondan onlara gidiyor. Önceki mikrofonumda da bu sorun vardı yeni Rampage R36 drop aldım gine bu sorun var aynı kulaklık olan arkadaşımdan bana ses yankı yapmıyor. Bu bilgisayarlık bir sıkıntımı nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord, GTA 5 FiveM, TS3'de konuşurken bas konuşa basılı tutuğum zaman arkadaşlarımın sesi benim mikrofondan onlara gidiyor. Önceki mikrofonumda da bu sorun vardı yeni Rampage R36 drop aldım gine bu sorun var aynı kulaklık olan arkadaşımdan bana ses yankı yapmıyor. Bu bilgisayarlık bir sıkıntımı nasıl çözebilirim?

Sanırsam kronik bir sorun o üründe bazı kişiler senin gibi bu sorunun olduğunu söylüyor iade etme şansın varsa et yerine Plus modelini alabilirsin sanırsam araştırmalarıma ve insanların yorumuna göre o üründe o olayın çözüldüğünü gördüm ve duydum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı