Rampage R36 Drop ses yankı yapıyor

Schlitar

Kilopat
Daha fazla  
Rampage R36 Drop model bir kulaklığım var. Herhangi bir şey izlerken ya da dinlerken ses sürekli Discord'daki arkadaşlarıma gidiyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
Aynı zamanda mikrofon sesini kıstığım halde arada bir kendi kendine mikrofonun sesi artıyor.

Bende 3 günden beri kullanıyorum aynı kulaklığı skype görüşmesinde karşı tarafa yankılanıyor ses ve arkadaşlar sürekli bunu dile getiriyorlar. Ne yaptıysam olmadı. Mikrofon özelliklerinden bu cihazı dinle seçeneği kaldırılması lazımmış yankı problemi için fakat yine problemimi çözmedi.
Defalarca denedim ve şu sonuca vardım. Kulaklık dışarı çok ses verdiği için skype veya discord kullanılarak yapılan görüşmede ses karşı tarafa yankılanıyor. Sesi farklı ve dışarı ses vermeyen kulaklıkta dinleyip (örneğin cep telefon kulaklığı) bu kulaklığın mikrofonu kullanırsanız bu sorunu aşıyorsunuz :)
Defalarca denedim ve şu sonuca vardım. Kulaklık dışarı çok ses verdiği için skype veya discord kullanılarak yapılan görüşmede ses karşı tarafa yankılanıyor. Sesi farklı ve dışarı ses vermeyen kulaklıkta dinleyip (örneğin cep telefon kulaklığı) bu kulaklığın mikrofonu kullanırsanız bu sorunu aşıyorsunuz :)

Son düzenleme:
İyide ben bu kulaklığı oyun oynamak için aldım biriyle konuşmak için gidipte telefon kulaklığı takıp üstüne de bu kulaklığı takarsam benim işim daha da büyür.

Merhaba, ben de aynı kulaklığı arkadaşımın tavsiyesiyle aldım. Benimle birlikte 2 arkadaşım daha satın aldı. Onlarda hiç böyle bir problem yokken, bende de aynı sorun var.

Belirtmekte fayda var, ses öyle kulaklıktan çıkan sesin yankısı falan değil. Bariz stereo mix açıkmışçasına ne varsa aktarıyor mic kanalına.

Mikrofonu sökünce de veriyor, kulaklığı çıkarıp sadece 7.1 adaptörü takınca da. Yanında gelen 2x3.5mm to Line adaptöründe de. Üretim sıkıntısı olduğuna eminim çünkü yazılımsal ne varsa ihtimalleri zorlayarak yaptım.

Ben yarın derhal iade etmeyi düşünüyorum. Garip bir tecrübe oldu.

Merhaba, ben de aynı kulaklığı arkadaşımın tavsiyesiyle aldım. Benimle birlikte 2 arkadaşım daha satın aldı. Onlarda hiç böyle bir problem yokken, bende de aynı sorun var.

Belirtmekte fayda var, ses öyle kulaklıktan çıkan sesin yankısı falan değil. Bariz stereo mix açıkmışçasına ne varsa aktarıyor mic kanalına.

Mikrofonu sökünce de veriyor, kulaklığı çıkarıp sadece 7.1 adaptörü takınca da. Yanında gelen 2x3.5mm to Line adaptöründe de. Üretim sıkıntısı olduğuna eminim çünkü yazılımsal ne varsa ihtimalleri zorlayarak yaptım.

Ben yarın derhal iade etmeyi düşünüyorum. Garip bir tecrübe oldu.
Sürücüsünü kurduysan sürücüsünde mic boost var onu kapatınca o sorun azalıyor. USB den bağlayınca mik kullanan bir uygulama olduğunda bende cızırdama yapıyor kulaklıktan cızırtı sesi geliyor ama Jack'te olmuyor bu sorunu yaşamış mıydınız?

Rampage R36 Drop model bir kulaklığım var. Herhangi bir şey izlerken ya da dinlerken ses sürekli Discord'daki arkadaşlarıma gidiyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
Aynı zamanda mikrofon sesini kıstığım halde arada bir kendi kendine mikrofonun sesi artıyor.
Ürünü USB ses kartı ile mi kullanıyorsunuz yoksa Y bağlantısı ile mi? Y bağlantısı tam oturmazsa ses yankı yapabilir.

Bende pazartesi almayı düşünüyorum. Rampage SN-RW6 RAPTOR 7.1 ile Rampage R36 Drop arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı