Ne oldu hocam ne yaptınız? Şunu da söyleyeyim 1-2 hafta önce falan Drop Plus modeli çıktı, ses kalitesi ve mikrofonu daha iyi yapıldı ve HyperX Cloud II kulaklıktaki gibi protein kılıflı (hafızalı) pedler kullanıldı, bu ses sekme olayı büyük oranda çözüldü. Kırmızı görüntü ile de süslenmiş çok hoş olmuş.Bende bekliyorum 2 iş günü içende yanıt vermeleri gerekiyor. Dolar düşük olsa Hyprex Could 2 almıştım çoktan.
link varmı ?Ne oldu hocam ne yaptınız? Şunu da söyleyeyim 1-2 hafta önce falan Drop Plus modeli çıktı, ses kalitesi ve mikrofonu daha iyi yapıldı ve HyperX Cloud II kulaklıktaki gibi protein kılıflı (hafızalı) pedler kullanıldı, bu ses sekme olayı büyük oranda çözüldü. Kırmızı görüntü ile de süslenmiş çok hoş olmuş.
Ürünü aldığım satıcı iadeyi reddetmiş. Sövmeyip sabaha bırakmayı tercih ettim ne yazık ki. Ürün bariz şekilde kulaklığa gelen sesleri direkt olarak Mic kanalına veriyor. Bakın arkadaşlarım, yankıdan bahsetmiyorum. yani problem kulaklıktan çıkan sesin mikrofona yansıması değil.
Mikrofon sökük olsa bile, kulaklığı söküp, sadece 7.1 USB ses kartını takınca bile aynı sorun devam ediyor. Ayrıca, combo Jak'ı ikili jaka çeviren adaptörden bağlantı yapınca da aynısını yapıyor. Kısacası, donanımsal olarak kulaklığa gelen sesi, sinyal olarak mikrofon kanalına veriyor. Bence, içeride lehimleri falan karıştırmışlar.
İşin garibi, bu kulaklığı satın alan 2 arkadaşımda bu problem yok. Ancak benim satın aldığım iki satıcıdan da ürünlerde bu sorun var. İade sürecinde taksitlendirmeyi iptal ettim iade alacağım için. Adamlara 1 ayda gitti kargo, para da ödendiiii, ürün de elde kaldı. Şimdi teknik servise göndereceğim, uğraş uğraşabildiğin kadar.
Evet mikrofonu gerçekten çok güzel ama bu kulaklıkla oyun oynarken bir yandan da Discord'dan konuşmayı düşünmemelisiniz. Zira dediğim gibi ses %50'nin üstündeyken, gelen sesi direkt stereo mix kalitesinde, muazzam şekilde mikrofon kanalına yansıtıyor. Bu kulaklıkla yayın da yapamazsınız. Zira arkaplanda dinlediğiniz müzik aynı zamanda mikrofondan gideceği için, seste muazzam bir yankılanma göreceksiniz.
Pişmanlıktan ibaret.
Arkadaşın da söylediği gibi bana gelen kulaklıkta da aynı şekilde ses mikrofona gidiyor. Ama bu kesinlikle ses kulağınıza fazla geldiği için mikrofona giden bir ses değil. Mikrofonu söksek bile halâ saçma bir şekilde ses gitmeye devam ediyor. Sanırım tek çözümü de kulaklığın mikrofonunu kullanmayıp, harici bir mikrofon kullanmak. En kötüsü de benim bunu kulaklığı aldıktan 2 ay sonra öğrenmem oldu. Bu zamana kadar hep Discord'da giriş hassasiyetini yükseltip, oyunların sesini kısmayla çözmeye çalışmıştım.
Faturanızla birlikte sorunu bir Word dosyasına yazarak çıktı alıp, kutu fatura ve bu çıktıyı kargoya teslim edip segment bilgisayara gönderin. Bir kod veriyorlar ve UPS'i evinize çağırıp paketi aldırabiliyorsunuz. Gönderdiğimin ertesi günü mail ile tarafıma "ürünsüz iade edilebilir" belgesi verdiler. Bu belgeyi satıcya gönderdim ücretimin geri yatırılmasını bekliyorum.
Drop Plus'ın da mikrofonunu gerçekten çok beğendim ama "bu sorun yok kardeşim" diye kesin olarak deneyip tecrübesini paylaşan olmazsa kesinlikle almayacağım. Halen kulaklık arıyorum.
Farklı bir forum sitesine de üyeyim böyle bir konu açtım drop Plus kullanan bir arkadaş böyle bir sorunun olmadığını dile getirdi ancak ne kadar doğru bilemem dostum kaç haftadır o bütçeye düzgün kulaklık arıyorum her kafadan farklı bir yorum o yüzden biraz daha eklicen steelartics 3 gibi bir tane marka alcan kafan rahat olacak düşünmücen bile.
İyice araştırıp acele etmeden pişman olmuycağımız bir karar vermemiz lazım beğenmiyceğimiz bir şey alırsak iadeyle falan uğraşılmaz hele bu günlerde çok gecikme yapar hayırlısı diyelim hayırlısı olsun.
Özellikle Trendyol'da bu kulaklığın uygun fiyatlı satıcısı olan tekno4Market'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. İade süreci 1 ay kadar sürdü ve reddettiler. Neyse ki segment hızlıca bana çözüm üretti. Şimdi halen o firmanın ücreti tarafıma iade etmesini bekliyorum. Bakalım ne kadar daha sürecek.
Özellikle konu kulaklıksa, hijyen konusu da işin içinde. Bu yüzden iadeye yanaşmıyor çoğu satıcı. Ancak teknik servisten böyle bir rapor alarak ürünün iadesini gerçekleştirebilirsiniz. Kulaklığınızı servise gönderin, sorunu sonradan fark etmenizin hiçbir önemi yok. Bu sorun kulaklığı kullanan 2 arkadaşımda yok ama yakın zamanda ürünü almış ben ve benim gibi kişilerde var. Üretim bandında bir problem olduğunu düşünüyorum vesileyle Segment'in de bu durumdan haberi olmuş oldu. İnternette de alanların şikayetleri giderek artmakta.