Ürünü aldığım satıcı iadeyi reddetmiş. Sövmeyip sabaha bırakmayı tercih ettim ne yazık ki. Ürün bariz şekilde kulaklığa gelen sesleri direkt olarak Mic kanalına veriyor. Bakın arkadaşlarım, yankıdan bahsetmiyorum.
yani problem kulaklıktan çıkan sesin mikrofona yansıması değil.
Mikrofon sökük olsa bile, kulaklığı söküp, sadece 7.1 USB ses kartını takınca bile aynı sorun devam ediyor. Ayrıca, combo Jak'ı ikili jaka çeviren adaptörden bağlantı yapınca da aynısını yapıyor. Kısacası, donanımsal olarak kulaklığa gelen sesi, sinyal olarak mikrofon kanalına veriyor. Bence, içeride lehimleri falan karıştırmışlar

.
İşin garibi, bu kulaklığı satın alan 2 arkadaşımda bu problem yok. Ancak benim satın aldığım iki satıcıdan da ürünlerde bu sorun var. İade sürecinde taksitlendirmeyi iptal ettim iade alacağım için. Adamlara 1 ayda gitti kargo, para da ödendiiii, ürün de elde kaldı. Şimdi teknik servise göndereceğim, uğraş uğraşabildiğin kadar.
Evet mikrofonu gerçekten çok güzel ama bu kulaklıkla oyun oynarken bir yandan da Discord'dan konuşmayı düşünmemelisiniz. Zira dediğim gibi ses %50'nin üstündeyken, gelen sesi direkt stereo mix kalitesinde, muazzam şekilde mikrofon kanalına yansıtıyor. Bu kulaklıkla yayın da yapamazsınız. Zira arkaplanda dinlediğiniz müzik aynı zamanda mikrofondan gideceği için, seste muazzam bir yankılanma göreceksiniz.
Pişmanlıktan ibaret.