Rampage R36 Drop vs Drop Plus

Uzun kullanımda bilemem daha 2 gündür kullanıyorum memnunum

Mm.

Mikrofonda çok çok az bir ses yapıyor karşındaki duymaz.

Hocam kulaklık %100 sesdeyken mi denediniz sesin karşıya gidip gitmemesini? Bende almayı düşünüyorum o yüzden merak ettim. Bir de hocam eğer mümkünse kulak pedlerinin boyunu ölçme şansınız var mı şu resimdeki gibi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    397,9 KB · Görüntüleme: 271

Senin kulaklık geldimi dostum geldiyse bilgilendirir misin deneyimlerini.

inanılmaz birşey gerçekten sürat kargonun allah belasını versin delirttiler hala maltepe aktarma da kargom dün gittim şubeye yarısı geldi yarın gelir dediler hala yok bir şey inanılmaz!!!
eğer bir gün sağ sağlim gelirse inceleyeceğim yazarım buraya.

Arkadaşlar sizce bu Drop Plus modeli alınır mı yoksa 200-250 liralık diğer Rampage kulaklıklarından birini mi almamı önerirsiniz?

Allah sabır versın kardeşim sana sıkıntı bir durum yaşadığım için anlıyorum seni.Hayat bir zamandan sonra sabretmeyi de öğretiyor

Drop plus kullananlar dip ses sorunu yaşıyor mu acaba?
Sipariş verdim gelince yorumumu yaparım.

Son düzenleme:

Kulaklık elime ulaştı uzun kullanım testini bu gece yapacağım tekrar aktarırım. İlk izlenim olarak kulaklık gerçekten rahat gerek pedleri gerek kulakta duruşu. Kulaklığın pedleri kulağınızı tam olarak içine alıyor. Ses yalıtım yüzde 65 70 diyebilirim. Ses seviyesi çok yüksek. Mikrofon kalitesi de güzel şu anki denemem de kulaklık Full ses Spotify Full ses te iken miktofana sadece baslı bölümlerin titreşimi gidiyordu ama ses çıktığını duymadım. Kulaklığın ses alanı çok geniş discordan konuşurken giriş sesini yüzde 70'e çekmenizi öneririm bu Discord kaynaklı da olabilir. Direk fulluyor orayı. Kualklık beklediğimden daha hafif. Sıcak havalarda pedleri terleme yapabilir her ne kadar önceki kulaklıklar da ben böyle bir sorun yaşamamış olsam da. Ama kişiden kişiye değişebilir tabii. Kulaklığın sanal 7.1i arka çarpraz sesleri tam olarak veremese de sonuçta sanal bir ses ve işini layıkı ile yapıyor. Ses kasma konusun da sıkıntı yaşamazsın. Kulaklığın sesi çok yüksek onu kulaklık üstün de ki ses tekerleğinden ayarlayın (kulaklıktaki ses tekerleği winows sesi değil kulaklığın kendi sürücü ses seviyesi yani winowsu kısıp kulaklıktan açabilirsiniz ya da tam tersi).Benim kafama tam oturdu ve çok rahat geldi biraz baskı var evet ama o da zamanla açılır diye düşünüyorum. Uzun kullanımda bana sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Bana göre bu fiyata alabileceğin en iyi kulaklıklardan birisi.
(Uzun kullanım testini buraya tekrar yazarım)
edit: her yerden full ses müsic açıp dc den mikrofona yankı yapıyormu diye denedim hiç bir şekilde gitmediğini söyledi arkadaşım hatta ben şarkıyı başlattıktan 10sny sonra başlatınca söyle dedi onun haricinde kulaklığın bassları cidden güzelmiş eqo ayarı ile daha üst seviyelere çıkartılabilir ama standart şekilde bile çok iyi gerçekten.

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun sonunda almışsın sevindim güle güle kullan.

Oyunlarda rakibin nereden geldiğini iyi şekilde hissettiriyor mu.
Mikrofon kalitesi nasıl.
Müzik dinlerken nasıl.

Söylenilen gibi sesi karşı tarafa iletmiyor sanırsam yalıtım sorunu çözülmüş ve alınır diyorsun yani açıkcası benim için önemli olan oyundaki performans.

Müzik dinledim bu kulaklıkla ve gerçekten çok beyendim standart eqo. Ayarı ile bile çok iyiydi oyuna birazdan gireceğim ama 7.1 testi yaptım dediğim gibi mikrofon kalitesi gerçekten çok güzel tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…