Rampage R36 Drop vs Drop Plus

Müzik dinledim bu kulaklıkla ve gerçekten çok beyendim standart eqo. Ayarı ile bile çok iyiydi oyuna birazdan gireceğim ama 7.1 testi yaptım dediğim gibi mikrofon kalitesi gerçekten çok güzel tavsiye edebilirim.

Tamam dostum son olarak oyundaki ses kasma olaylarınıda denediğin zaman yazarsan sevinirim.

Tamam dostum son olarak oyundaki ses kasma olaylarınıda denediğin zaman yazarsan sevinirim.

Valorant'da denedim çok iyi ses kasılıyor cidden haven da b tutarken a shot geçen birisini çok rahat duyuyorum 7.1 açıkken alışım olmadığım için biraz zorlandım 7.1'de ama sonra 7.1 kapattım stereo geçtim bana göre stereo daha rahat kişiden kişiye değişir tabii bu ama ikisi de çok iyi çalışıyor.

İncelemen için teşekkür ederim güzelce yazmışsın her detayı. Bende bugün sipariş verdim biraz şüphelerim vardı onları giderdim biri hariç . Hocam mümkünse kulaklık pedlerinin içten içe kaç cm olduğunu ölçebilir misin aynı alttaki resim gibi? Benim kulağım büyük o yüzden merak ediyorum da.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı (1).PNG
    397,8 KB · Görüntüleme: 144

şuandaki düşünceler neler hala aldığın için memnun musun?

Şu andaki düşünceler neler hala aldığın için memnun musun?

Şu an gayet memnunum güzel kulaklık cidden.

5.5 cm benim kulağımın bir tek kulak memesi kısmı ped de kalıyor ama ped aşırı yumuşak ve proteinli olduğu için şu an bir ağrıma sıkıntısı yaşamadım.
O zaman siparişi verelim dostum bilgilendirme için teşekkürler.

Rica ederim ne demek

Çok teşekkür ederim hocam. Benim kulağıma da küçük gelecek büyük ihtimal inşallah hafızalı pedleri iyidir .

Çok teşekkür ederim hocam. Benim kulağıma da küçük gelecek büyük ihtimal inşallah hafızalı pedleri iyidir .

Çok üst düzey kulaklık pedleri incelemedim ama ürün elime ilk geldiğin de bu kadar yumuşak olmasını gerçekten beklemiyordum kendine göre çok iyi cidden.

Arkadaşlar bilgisayarımda type c yok. İçinden çıkan kablo sadece type c mi yoksa kulaklığa takılan type c kasaya takılan usb mi?

Arkadaşlar bilgisayarımda Type-C yok. İçinden çıkan kablo sadece Type-C mi yoksa kulaklığa takılan Type-C kasaya takılan USB mi?

İçinden 3 kablo çıkıyor. Birisi 7.1 kullanmak için bir ucu USB bir ucu Type-C USB kasaya takılıyor daha sonra iki tarafı 3.5mm jak olan bir kablo yanında da 3.5 mm olan jakı hem Mic hem hoparlör olarak ayıran bir aparat çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…