Arkadaşlar ben ergono misini sevdim güzele benziyor sensörü pixart pmw 3325 lakin internetten araştırdığıma göre 100 IPS ve 20 g hızlanma değeri denilmiş bu sensör için. Fakat Rampage sitesinde bu mouse için 220 IPS ve 30 g hızlanma değeri vermiş. Hangisi gerçek ben ona kararsız kaldım. Rampage'da teknik özelliklerde mevcut IPS ve g bilgileri.
En ucuz HP OMEN Vector Essential 8BC52AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP OMEN Vector Essential 8BC52AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 501,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşlar ben ergono misini sevdim güzele benziyor sensörü pixart pmw 3325 lakin internetten araştırdığıma göre 100 IPS ve 20 g hızlanma değeri denilmiş bu sensör için. Fakat Rampage sitesinde bu mouse için 220 IPS ve 30 g hızlanma değeri vermiş. Hangisi gerçek ben ona kararsız kaldım. Rampage'da teknik özelliklerde mevcut IPS ve g bilgileri.
O fiyata değecek bir ürün değil. Ben smx-r 75 kullanıyorum 1 yıldır sıkıntı yok ama her an olabilir. Hissiyat biraz kötü ve sert. Bilmiyorum bana mı öyle geldi.
Bu arada Logitech 102 lightsync alanları kandırdı Logitech lightsync modellerinde Mercury sensör kullanmıyor onun yerine A010dan hallice ucuz sensör kullanıyor 102 alınmaz
Bu arada Logitech 102 lightsync alanları kandırdı Logitech lightsync modellerinde Mercury sensör kullanmıyor onun yerine A010dan hallice ucuz sensör kullanıyor 102 alınmaz
Abicim selamlar, kusura bakmayın yükselimişim biraz kafam çok bulanıktı. 3 sorum olacak sizlere, 1. Logitech G102 ve G203 modellerinde ucuz sensör iddaları var, bunlar ne kadar doğru, 2. sorum ise Logitech G102 ile Rampage R600 arasında kararsız kaldım. Hangisi daha iyi? Uzun süre kullanacağım bir fare olmasını istiyorum. 3. ve son sorum ise neden bu kadar rampage ürünleri kalitesiz deniyor? Asıl sebebi nedir?