Laveria fredy
Decipat
Doğrudur hocam forumda öneri olarak görmüştüm kusura bakmayınBu daha kötü baktım ben bu klavyeye

Doğrudur hocam forumda öneri olarak görmüştüm kusura bakmayınBu daha kötü baktım ben bu klavyeye
Onu alacaktım zam gelmişDk61e'nin çakması bu ürün alınmaz.
Kötü? Kağıt üstündeki özellikleri ne kadar gerçekçi orası tartışılm Allah'ın kulu bile mı inceleme yapmaz incelemesini izleyeceğim tek 1 yer yok
Rampage olduğu için ön yargıyla yaklaşıyorum. Alınmaz.
Aslında güzel klavye ama uzun kullanımda yay sesi yapıyorDoğrudur hocam forumda öneri olarak görmüştüm kusura bakmayın![]()
Gerek yok zaten. Ha Outemu ha Huano. İkisi de 1000 TL üstü verilmeyecek Switch'ler Outemu yeni nesil değilse.Görsellerinde Outemu görünüyor. Tabii ne kadar gerçeğe yakın bilemem. Zaten Outemu'lara da 50M ömür veriliyor ne alakaysa. Alınmaz gibi, aslında güzel olma potansiyeline sahip Rampage klavyeler birkaç tane var ama veri bulması çok çok zor.
Switch türü. Arkadaş haklı bu arada. Rampage'in düzgün klavyesi yok.Bu daha kötü baktım ben bu klavyeye
Dalga geçiyor herhalde
Hocam huano ne demek bilmediğimden soruyorum
Bu fiyata ne önerirsiniz yine %60 ve red switch olsunGerek yok zaten. Ha Outemu ha Huano. İkisi de 1000 TL üstü verilmeyecek Switch'ler Outemu yeni nesil değilse.
Switch türü. Arkadaş haklı bu arada. Rampage'in düzgün klavyesi yok.
Nokta atışı önerebileceğim bir şey yok %60. DK61e ucuzlamasını bekleyin ya da RK61 Prime günü indirime giriyor. Onu alabilirsiniz.Bu fiyata ne önerirsiniz yine %60 ve red switch olsun![]()
Dk61e çok güzeldi keşke tereddüt etmeden alsaydım sanırım ucuzlamasını bekleyeceğim tavsiye için sağolNokta atışı önerebileceğim bir şey yok %60. DK61e ucuzlamasını bekleyin ya da RK61 Prime günü indirime giriyor. Onu alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.