Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 16 Ekim 2023 #11 Cetcik dedi: Bu daha kötü baktım ben bu klavyeye Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam forumda öneri olarak görmüştüm kusura bakmayın
Cetcik dedi: Bu daha kötü baktım ben bu klavyeye Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam forumda öneri olarak görmüştüm kusura bakmayın
Cetcik Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #12 562410 dedi: Dk61e'nin çakması bu ürün alınmaz. Genişletmek için tıkla... Onu alacaktım zam gelmiş Shywies dedi: Kötü? Kağıt üstündeki özellikleri ne kadar gerçekçi orası tartışılm Allah'ın kulu bile mı inceleme yapmaz incelemesini izleyeceğim tek 1 yer yok Genişletmek için tıkla... 170981 dedi: Rampage olduğu için ön yargıyla yaklaşıyorum. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Laveria fredy dedi: Doğrudur hocam forumda öneri olarak görmüştüm kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Aslında güzel klavye ama uzun kullanımda yay sesi yapıyor
562410 dedi: Dk61e'nin çakması bu ürün alınmaz. Genişletmek için tıkla... Onu alacaktım zam gelmiş Shywies dedi: Kötü? Kağıt üstündeki özellikleri ne kadar gerçekçi orası tartışılm Allah'ın kulu bile mı inceleme yapmaz incelemesini izleyeceğim tek 1 yer yok Genişletmek için tıkla... 170981 dedi: Rampage olduğu için ön yargıyla yaklaşıyorum. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Laveria fredy dedi: Doğrudur hocam forumda öneri olarak görmüştüm kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Aslında güzel klavye ama uzun kullanımda yay sesi yapıyor
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #13 picl raknhocam dedi: Görsellerinde Outemu görünüyor. Tabii ne kadar gerçeğe yakın bilemem. Zaten Outemu'lara da 50M ömür veriliyor ne alakaysa. Alınmaz gibi, aslında güzel olma potansiyeline sahip Rampage klavyeler birkaç tane var ama veri bulması çok çok zor. Genişletmek için tıkla... Gerek yok zaten. Ha Outemu ha Huano. İkisi de 1000 TL üstü verilmeyecek Switch'ler Outemu yeni nesil değilse. Cetcik dedi: Bu daha kötü baktım ben bu klavyeye Dalga geçiyor herhalde Hocam huano ne demek bilmediğimden soruyorum Genişletmek için tıkla... Switch türü. Arkadaş haklı bu arada. Rampage'in düzgün klavyesi yok.
picl raknhocam dedi: Görsellerinde Outemu görünüyor. Tabii ne kadar gerçeğe yakın bilemem. Zaten Outemu'lara da 50M ömür veriliyor ne alakaysa. Alınmaz gibi, aslında güzel olma potansiyeline sahip Rampage klavyeler birkaç tane var ama veri bulması çok çok zor. Genişletmek için tıkla... Gerek yok zaten. Ha Outemu ha Huano. İkisi de 1000 TL üstü verilmeyecek Switch'ler Outemu yeni nesil değilse. Cetcik dedi: Bu daha kötü baktım ben bu klavyeye Dalga geçiyor herhalde Hocam huano ne demek bilmediğimden soruyorum Genişletmek için tıkla... Switch türü. Arkadaş haklı bu arada. Rampage'in düzgün klavyesi yok.
Cetcik Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #14 Hyuuga Neji dedi: Gerek yok zaten. Ha Outemu ha Huano. İkisi de 1000 TL üstü verilmeyecek Switch'ler Outemu yeni nesil değilse. Switch türü. Arkadaş haklı bu arada. Rampage'in düzgün klavyesi yok. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata ne önerirsiniz yine %60 ve red switch olsun
Hyuuga Neji dedi: Gerek yok zaten. Ha Outemu ha Huano. İkisi de 1000 TL üstü verilmeyecek Switch'ler Outemu yeni nesil değilse. Switch türü. Arkadaş haklı bu arada. Rampage'in düzgün klavyesi yok. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata ne önerirsiniz yine %60 ve red switch olsun
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #15 Cetcik dedi: Bu fiyata ne önerirsiniz yine %60 ve red switch olsun Genişletmek için tıkla... Nokta atışı önerebileceğim bir şey yok %60. DK61e ucuzlamasını bekleyin ya da RK61 Prime günü indirime giriyor. Onu alabilirsiniz.
Cetcik dedi: Bu fiyata ne önerirsiniz yine %60 ve red switch olsun Genişletmek için tıkla... Nokta atışı önerebileceğim bir şey yok %60. DK61e ucuzlamasını bekleyin ya da RK61 Prime günü indirime giriyor. Onu alabilirsiniz.
Cetcik Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #16 Hyuuga Neji dedi: Nokta atışı önerebileceğim bir şey yok %60. DK61e ucuzlamasını bekleyin ya da RK61 Prime günü indirime giriyor. Onu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dk61e çok güzeldi keşke tereddüt etmeden alsaydım sanırım ucuzlamasını bekleyeceğim tavsiye için sağol
Hyuuga Neji dedi: Nokta atışı önerebileceğim bir şey yok %60. DK61e ucuzlamasını bekleyin ya da RK61 Prime günü indirime giriyor. Onu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dk61e çok güzeldi keşke tereddüt etmeden alsaydım sanırım ucuzlamasını bekleyeceğim tavsiye için sağol