Rampage Rapido KB-R03 alınır mı?

Yer
İzmir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Klavye arıyordum ve Youtube'de gezinirken bu video karşıma çıktı. Klavye hoşuma gitti, aydınlatması tasarımı falan gayet güzel fakat içinde beyaz switch var daha önce hiç görmediğim bir switch, özellikleri nasıl falan bilmiyorum. Cherry MX White Switch olarak geçiyor sanırım. Klavye 125 TL sizce alınır mı?

Rampage pişmanlıktır
Çok uzun zamandır Rampage ürünler kullandım hiç bir zaman bozulma yaşamadım ya da bir sorun. Ha elime daha iyileri geçti tabi ki ama hiç bir zaman Rampage alıp pişmanlıktır dememi sağlayacak bir olay yaşamadım siz ne yaşadınız problem olarak?
Buyrun daha ucuza daha kaliteli klavye; Captcha Verification
Önerin için teşekkür ederim ama klavyenin şeklini hiç beğenmedim daha önceden bakmıştım ona ama yine de sağ ol

Ben kullanmadım ama arkadaşımın "hakkı yeniyor abi bence" diyerek aldığı Rampage klavyeyi burada sarf edilemeyecek sözler eşliğinde duvara çakıp üzerinde zıpladığını görünce anladım ki alınmaz gibi

Özellikleri hoşuna gittiyse alabilirsin. Ama şunu bilmen gerekir ki uzun ömürlü olmaz. Buna razıysan alabilirsin hoş bir klavye. Ancak benim tavsiyem 75 TL daha biriktirip daha kaliteli olan CM Masterkeys Lite alman olur.

Şu anda da Rampage klavye kullanıyorum. 2 yıl oldu hala bende sanırım iş biraz da kullanan kişi ve kullanma şekline bağlı olarak gidiyor .
Bunun da bilek desteği yok dostum

Ben pek çok kere kullandım Rampage, Everest markalarını. Çift tıklama sorunu olsun, ömrü olsun, tuşların kalitesizliği olsun. Verilen parayı hak etmiyor.

Rampage kullanan birisi olarak, 100 TL'nin altında aciliyeti olan parçalar haricinde Rampage ürünü almanızı tavsiye etmem.
Rampage Titan Plus kasa kullanıyorum, belki en önemli parçalardan biri. Fakat kasaya pek önem vermem, donanımım inanılmaz güçlü değil ve 1080P Ultra Specs Gaming takıntım yoktur. Bu sebeple uygun fiyatı dolayısıyla aldım. Kalite konusunda tartışılır fakat şu ana kadar bir sorun yaşamadım.

Elbette bu sizin sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Her markada sorun yaşama ihtimaliniz var. Elektronik şans işidir. Fakat Rampage ürünlerde bu şans bir tık daha düşük deniyor. Tercih sizin.

Şuan da da rampage klavye kullanıyorum. 2 yıl oldu hala bende sanırım iş biraz da kullanan kişi ve kullanma şekline bağlı olarak gidiyor .
Hayır iş şansında bitiyor. 2,5 dolara satın aldığım fare de hala çalışıyor bu onu güvenilir ve kaliteli yapmaz. Komşum ve en yakın arkadaşım Everest fare aldı aynı günün akşamı scroll elinde kaldı, sinirden fareyi kırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…