Ben pek çok kere kullandım Rampage, Everest çift tıklama sorunu olsun, ömrü olsun, tuşların kalitesizliği olsun. Verilen parayı kesinlikle hak ETMİYOR !
Böyle olaylar niye bana denk gelmiyor ya . Daha 3 yıl önce aldığım SN-R2 2 ay önce bozuldu bende Corsair HS60 aldım 45 tl verdiğim kulaklığın beni bu kadar uzun götürmesinden sonra Rampage yine bana iyi gibi geliyor.
Böyle olaylar niye bana denk gelmiyor ya . Daha 3 yıl önce aldığım SN-R2 2 ay önce bozuldu bende Corsair HS60 aldım 45 tl verdiğim kulaklığın beni bu kadar uzun götürmesinden sonra Rampage yine bana iyi gibi geliyor.
Klavye arıyordum ve Youtube'de gezinirken bu video karşıma çıktı. Klavye hoşuma gitti, aydınlatması tasarımı falan gayet güzel fakat içinde beyaz switch var daha önce hiç görmediğim bir switch, özellikleri nasıl falan bilmiyorum. Cherry MX White Switch olarak geçiyor sanırım. Klavye 125 TL sizce alınır mı?
Evet teknoloji şans işi.1 ay önce aldığım Steelseries Rival 600 adlı mausede 4 gün önce çift tıklama sorunu yaşadım. Ancak teknoloji her ne kadar şans işi olsa da bozulma olasılığını minimuma indirmek için kaliteli markalara yönelmek daha mantıklı.
Özellikleri hoşuna gittiyse alabilirsin. Ama şunu bilmen gerekir ki uzun ömürlü olmaz. Buna razıysan alabilirsin hoş bir klavye. Ancak benim tavsiyem 75 TL daha biriktirip daha kaliteli olan CM masterkeys Lite alman olur.
Klavye arıyordum ve YouTube'da gezinirken bu video karşıma çıktı. Klavye hoşuma gitti, aydınlatması tasarımı falan gayet güzel fakat içinde beyaz Switch var daha önce hiç görmediğim bir Switch, özellikleri nasıl falan bilmiyorum. Cherry MX white Switch olarak geçiyor sanırım. Klavye 125 TL sizce alınır mı?