Rampage RGB mouse pad 1 haftalık tecrübelerim

Merhabalar bugün sizlere bir haftadır kullandığım mousepadden bahsedeceğim.
Görüntüler ektedir görüntü kalitesinden dolayı özür dilerim.

1- Tasarım ve görünüm
Tasarım açısından gayet şık sade bir mouse pad RGB ışıklandırması göz yormayan bir tasarıma sahip ve kaliteli malzemelerden yapılmış pürüzsüz bir mouse pad.

2- Eksik bulduğum yanları
Fiyatına göre hakkını verdiğini düşünmüyorum ve sabahları uyandığımda rengi siyah olduğundan güneş ışığını üzerine toplamıştı bu da rengini soldurdu bu açıdan kalitesiz bulduğumu söyleyebilirim.

3- Fiyat değerlendirmesi ve teslimat hızı
İndirimde olduğunda almıştım normalde fiyatı 100 TL gibi birşeydi 50 TL'ye inmişti aldım teslimat hızına gelecek olursak aldığım mağaza hızı mousepadi sipariş ettikten 1 gün sonra geldi.

Önemli not:
Yakında iPhone 7 incelemesi gelecektir.

İyi günler...

Dosya Ekleri

• IMG_20210717_214859.jpg
    IMG_20210717_214859.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20210717_214943.jpg
    IMG_20210717_214943.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Doku, yani en kaliteli yanı hakkında detaylı bilgi vermemişsiniz, şahsen 20 TL'lik şey için sırf RGB var diye 100 TL koymaları gerçekten saçma.

Dokusu gayet iyi ve dediğinize katılıyorum sonuçta sadece bir mouse pad.
Aslında öyle demek istemedim, gerçekten işini kaliteli yapan, Glorious ve SteelSeries mouse padler var, bütçe varsa tabi ki 200 TL civarı mouse padler daha iyi ve gerçekten kaliteli olur.
Rampage'in bir mouse padi, neredeyse SteelSeries QCK bir mouse pad ile aynı fiyata koymasına şaşırdım.
Sonuçta Rampage.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı