Merhabalar bugün sizlere bir haftadır kullandığım mousepadden bahsedeceğim.
Görüntüler ektedir görüntü kalitesinden dolayı özür dilerim.
1- Tasarım ve görünüm
Tasarım açısından gayet şık sade bir mouse pad RGB ışıklandırması göz yormayan bir tasarıma sahip ve kaliteli malzemelerden yapılmış pürüzsüz bir mouse pad.
2- Eksik bulduğum yanları
Fiyatına göre hakkını verdiğini düşünmüyorum ve sabahları uyandığımda rengi siyah olduğundan güneş ışığını üzerine toplamıştı bu da rengini soldurdu bu açıdan kalitesiz bulduğumu söyleyebilirim.
3- Fiyat değerlendirmesi ve teslimat hızı
İndirimde olduğunda almıştım normalde fiyatı 100 TL gibi birşeydi 50 TL'ye inmişti aldım teslimat hızına gelecek olursak aldığım mağaza hızı mousepadi sipariş ettikten 1 gün sonra geldi.
Önemli not:
Yakında iPhone 7 incelemesi gelecektir.
İyi günler...
Görüntüler ektedir görüntü kalitesinden dolayı özür dilerim.
1- Tasarım ve görünüm
Tasarım açısından gayet şık sade bir mouse pad RGB ışıklandırması göz yormayan bir tasarıma sahip ve kaliteli malzemelerden yapılmış pürüzsüz bir mouse pad.
2- Eksik bulduğum yanları
Fiyatına göre hakkını verdiğini düşünmüyorum ve sabahları uyandığımda rengi siyah olduğundan güneş ışığını üzerine toplamıştı bu da rengini soldurdu bu açıdan kalitesiz bulduğumu söyleyebilirim.
3- Fiyat değerlendirmesi ve teslimat hızı
İndirimde olduğunda almıştım normalde fiyatı 100 TL gibi birşeydi 50 TL'ye inmişti aldım teslimat hızına gelecek olursak aldığım mağaza hızı mousepadi sipariş ettikten 1 gün sonra geldi.
Önemli not:
Yakında iPhone 7 incelemesi gelecektir.
İyi günler...
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: