Rampage RGW9 COMFORT Siyah USB 7.1 Surround Sound RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Arkadaşlar bu kulaklık sizce alınır mı?
Bence F/P olarak güzel bir ürün...
Not: Tavsiyelerinize açığım... Müzik dinliyorum, oyun oynuyorum, dizi izliyorum. Bunları güzel olan kulaklık bu fiyata Medusa veya bunun arasına kaldım.
Bloody G528C 7.1 RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Siz onlara bakmayın hocam. Bu model Rampagein kaliteli 4 kulaklığından biridir. Drop plustan sonra bu bütçe için en alınabilir kulaklığıdır. Yerine SGH30 tercih etmenizi tavsiye ederim. Ancak bu model de iyidir.
Siz onlara bakmayın hocam. Bu model Rampagein kaliteli 4 kulaklığından biridir. Drop plustan sonra bu bütçe için en alınabilir kulaklığıdır. Yerine SGH30 tercih etmenizi tavsiye ederim. Ancak bu model de iyidir.
Dostum kulaklıktan fazla anlamıyorum fakat Rampage'den uzak durmanı tavsiye ederim. Forumda herkes bunu söylerdi kulak asmadım Rampage marka klavye aldım 280 lira civarı ve geldi görüşünüş şekil o biçim tabii neyse 1 tuşu basmamaya başladı gönderdim yenisi ile değiştirdiler bu sefer de D basmıyordu kaldırdım boş boş kenarda duruyor şimdi.
Dostum kulaklıktan fazla anlamıyorum fakat Rampage'den uzak durmanı tavsiye ederim. Forumda herkes bunu söylerdi kulak asmadım Rampage marka klavye aldım 280 lira civarı ve geldi görüşünüş şekil o biçim tabii neyse 1 tuşu basmamaya başladı gönderdim yenisi ile değiştirdiler bu sefer de D basmıyordu kaldırdım boş boş kenarda duruyor şimdi.