Bu model de iyi değil, geçenlerde forumda dolaşırken yanlış hatırlamıyorsam kulaklığın kafa yastığının olduğu kısım kırıldı diye bir konu vardı ya da bir arkadaş başka bir konuya almaması için yazmıştı.
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
HyperX Cloud Stinger Core HX-HSCSC2-BK/WW Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bahsettiğiniz kulaklığı kullanıyorum. Ama tavsiye etmem biraz argo olacak ama beş para etmez bu kulaklık. Kardeşimin seneler önce 25 liraya aldığı ve markası ne olduğu belli olmayan kulaklık daha iyi bass veriyor nasıl olur aklım almıyor. Keşke alternatif modellere yönelseydim diyorum.
Ekleme: Markanın diğer modellerini ve başka ürünlerinin kalitesini bilmiyorum yukarıdaki yorumum RGW9 için geçerli.