Rampage rgw9 comfort nasıl?

Bütçe
400 TL

Hyper!

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2017
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 1 haftadır inceliyorum çoğu kulaklığa baktım. Rampage markasına karşı önyargılı olmama rağmen bu kulaklığın mikrofonuna hayran kaldım. Kullanan kişiler varsa bilgilendirebilir mi?

Mikrofon incelemesi de burada:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Aldım ve iade ettim kulak da çok ağrı yapıyor ve mikrofonu görüş açımı kapatıyor almak isteyen olursa diye söylüyorum.
 
Hocam iade de herhangi bir sıkıntı olmadı. Rampage Drop Plus aldım gayet memnunum.

Hocam biraz sorularımla sıkıyorsam affola. Ürün geldiğinden itibaren 14 gün sonra mı iade ediliyordu? Yani mesela 6-7 gün sonra iade etsem de alırlar mı? Kutusu ile beraber. Hepsijet ile geldi bu arada.
 
Hocam biraz sorularımla sıkıyorsam affola. Ürün geldiğinden itibaren 14 gün sonra mı iade ediliyordu? Yani mesela 6-7 gün sonra iade etsem de alırlar mı? Kutusu ile beraber. HepsiJet ile geldi bu arada.

Ben aldıktan 4 gün sonra iade ettim. Trendyol üzerinden almıştım. İade talebinde bulunun iade kabul edilicektir yüksek ihtimalle.
 
Ben aldıktan 4 gün sonra iade ettim. Trendyol üzerinden almıştım. İade talebinde bulunun iade kabul edilicektir yüksek ihtimalle.

Hocam kulaklığı 2 gündür kullanıyorum. Migren hastasıyım, başıma ağrı yapıyor. Onun dışında çok beğendim fakat başımı ağrıtması cidden kötü oldu. Bir gaming kulaklık için 350 gram fazla bence. İade edeceğim gibi gözüküyor. Medusa almaya yakınım şuan.
 
Hocam kulaklığı 2 gündür kullanıyorum. Migren hastasıyım, başıma ağrı yapıyor. Onun dışında çok beğendim fakat başımı ağrıtması cidden kötü oldu. Bir Gaming kulaklık için 350 gram fazla bence. İade edeceğim gibi gözüküyor. Medusa almaya yakınım şu an.

Medusa da benzer olacaktır üstüne para koyup Rampage Drop Plus'u tercih edebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı