Rampage RGW9 nasıldır?

Kullanan veya fikri olan bahsedebilir mi? Şu an Hepsiburada'da indirimde 240 TL gibi bir fiyatta.

Ben bayağı takip ettim, birçok insan Rampage alınmaz gibi yorumlarda bulunmuş o markadan uzak durun falan ama şu anda kulağımda yıllar önce aldığım Rampage SN-R4 var kulaklık hala sağlam işimi görüyor fakat süngerleri bitti ve 3 seneden fazla oldu ve artık kokumsu bır hissiyat bıraktığı için değiştiriyorum, fiyatına göre comfort iyi bir ürün olduğunu gözlemledim bende 15₺ indirimle aldım ürünü.

Bu kadar parayı hak etmiyor bana sorarsan. Aliexpress üzerinden alınıp marka basılıyor. Bu bütçeye daha iyileri var.

Corsair HS35 alabiliyorsan kaçırma şu an efsane indirim yedi ve 279 TL oldu.
Bloody G528C bunun fiyat normal ve indirim yemedi. Rampage'ye kıyasla daha iyidir.

Bu kadar parayı hak etmiyor bana sorarsan. Aliexpress üzerinden alınıp marka basılıyor. Bu bütçeye daha iyileri var.

Corsair HS35 alabiliyorsan kaçırma şu an efsane indirim yedi ve 279 TL oldu.
Bloody G528C bunun fiyat normal ve indirim yemedi. Rampage'ye kıyasla daha iyidir.

Abi yorum yapmak için gerçekten yazmayın şuraya bir şeyler HS35 aşırı kötü bir kulaklık ve mikrofonu rezalet ötesi bir kaliteye sahip 230₺'ya Rampage ürünün aldım uzun yıllarda Rampage ürünü kullandım hiçbir sorun yaşamadım hala kulağımda Rampage var.

Kaliteden bırakta ben anlayayım dostum, yıllardır sahnelerdeyim solistim ve Home stüdyom var oyun için ayrı bir kulaklık almak istedim tercihimde Rampage olmuştur. Verdiği müzik kalitesi ve mikrofon kalitesi iletmiş olduğun 2 kulaklıktan da daha kaliteli.

Abi yorum yapmak için gerçekten yazmayın şuraya bir şeyler HS35 aşırı kötü bir kulaklık ve mikrofonu rezalet ötesi bir kaliteye sahip 230₺'ya Rampage ürünün aldım uzun yıllarda Rampage ürünü kullandım hiçbir sorun yaşamadım hala kulağımda Rampage var.

Kaliteden bırakta ben anlayayım dostum, yıllardır sahnelerdeyim solistim ve Home stüdyom var oyun için ayrı bir kulaklık almak istedim tercihimde Rampage olmuştur. Verdiği müzik kalitesi ve mikrofon kalitesi iletmiş olduğun 2 kulaklıktan da daha kaliteli.
Size çoook katılıyorum bayadır kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim. Hiçbir konuda asla üzmedi beni ve sanki 500tl lik birkulaklıkmış gibi hissettim ayrıca şuna da belirteyim ki deneyimlediğim tüm gamepower ve inca ürünlerinde de çok daha iyi.Rampage kendini epey bir geliştirmiş artık bildiğimiz üst seviye bir marka olmuş.
Hayran kaldım.

@mento
Daha önce 500 TL'lik bir kulaklık kullandın mı? Neyse hayırlı olsun :)))

Kullanıp kullanmaması önemli değil test etmişte olabilir, ayrıca ben kullandım comfort modelini test ettim ve fiyatına göre bence piyasada önerilen birçok kulaklıktan iyi benim kanaatimce eksi ve artı yönleri muhakkak var fakat fiyat belli malzeme belli çok büyük şeyler beklememek gerekiyor ama fiyatına göre gerçekten F/P bir üründür!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı