Rampage RM-236 alınır mı?

Link yok arkadaşlar. İnternet üzerinden almıyorum. Markadan yana bende emin değilim fakat şu durumda şu özelliklerde bir monitör bu fiyata bulunamıyor bildiğiniz üzere.
IPS Panel, G-Sync ve FreeSync olduğunu hesaba katarsak 2500TL gayet uygun. İnceleme videoları izlenip alınabilir. Şuan en dandirik monitörler bile 2700TL en az.

IPS panel, G-Sync ve FreeSync olduğunu hesaba katarsak 2500TL gayet uygun. İnceleme videoları izlenip alınabilir. Şu an en dandik monitörler bile 2700TL en az.

Arkadaşı yanlış yönlediriyosunuz. Rampage monitor alınmaz. Lütfen markaları bilmeden konuşma. ASUS'un 60 Hz 5ms monitorunu alırsın Rampage'in en üst modelinden bile iyi olduğunu anlarsın.

Arkadaşı yanlış yönlediriyosunuz. Rampage monitor alınmaz. Lütfen markaları bilmeden konuşma. ASUS'un 60 Hz 5ms monitorunu alırsın anlarsın farkı.
Tam marka ile de degil. Model ile belirlenir. Ama Rampage asla alinmaz o ayri. Arkadas 2. el baksa daha rahat eder.

Arkadaşı yanlış yönlediriyosunuz. Rampage monitor alınmaz. Lütfen markaları bilmeden konuşma. ASUS'un 60 Hz 5ms monitorunu alırsın anlarsın farkı.
Bilmeden konuşma dediğin kişi 2 sene Rampage kullandı. Uzun süreler Samsung ve şimdi de Acer. Piyasayı biz de biliyoruz.

Bilmeden konuşma dediğin kişi 2 sene Rampage kullandı. Uuzun süreler samsung ve şimdi de Acer. Piyasayı biz de biliyoruz.
1 kisiden hic bir sey cikartamazsin. Internete yaz "Rampage bozuk" "Rampage Cizgi" bak kac şikayet çıkıyor.

İnternete "Samsung bozuk monitör, Asus bozuk monitör" yazarsan da aynı sonuçlara ulaşırsın.
Ben hep Samsung, Asus çoğunlukla kotu almayin diyorum. Monitorlerde zaten kalite kontrolu fena. Alakasi yok. Rampage gorüntü kalitesi olsun, kalitesi olsun çöpten başka yeri yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı