Rampage RM-244 flash G-Sync alınır mı?

Merhaba @funsavber , aklınızdaki soruları gidermeye çalışacağım.

Rampage olanı aştığınızı görüyorum, geriye Samsung ve ASUS kaldı.

Ben size ikisinin de avantajlarını sıralayayaım:

ASUS'un avantajları:

1- IPS pnael.

2- Özellikleri daha dolu dolu:
fgfgfg.PNG

3-Kenarları çok daha ince bir tasarıma sahip.

SAMSUNG'un avantajları

1- Kavisli ekrana sahip.

2- Gerçek 8 bit renk derinliğine sahip.

Ben olsam ASUS alırdım fakat tamamen size kalmış bir durum, hangi avantajlar daha önemliyse onu seçin. Başka merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba @funsavber, aklınızdaki soruları gidermeye çalışacağım.

Rampage olanı aştığınızı görüyorum, geriye Samsung ve ASUS kaldı.

Ben size ikisinin de avantajlarını sıralayayaım:

ASUS'un avantajları:

1- IPS pnael.

2- özellikleri daha dolu dolu:
Eki Görüntüle 655488

3-Kenarları çok daha ince bir tasarıma sahip.

Samsung'un avantajları.

1- Kavisli ekrana sahip.

2- Gerçek 8 Bit renk derinliğine sahip.

Ben olsam ASUS alırdım fakat tamamen size kalmış bir durum, hangi avantajlar daha önemliyse onu seçin. Başka merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.

Elinize sağlık. IPS monitör kullanan biri olarak VA panele geçmek ürkütüyor. ASUS'da G-Sync aktif edebiliyorsak düşünmeden ASUS alacağım.

Elinize sağlık. IPS monitör kullanan biri olarak VA panele geçmek ürkütüyor. ASUS'da G-Sync aktif edebiliyorsak düşünmeden ASUS alacağım.
ASUS'da da FreeSync var ve normal şartlarda DisplayPort ile G-Sync açabilirsiniz. Bu monitör de dandik bir şey olmadığından açabilirsiniz ama ne kadar verimli olur bir garantisi yok. Şahsen ben memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Şöyle söyleyeyim, açıp memnun olma olasılığınız Samsung ile aynı. İkisi arasından seçim yaparken bu kıstas olmasın.

4ms olsa da Samsung'ta karar kıldım VA panel IPS kadar canlı olamayacaktır fakat oyun oynayacağım için bu canlılık çok önemli gelmedi önemli olan yenileme hızı benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı