Rampage RM-244 Flash vs. Viewsonic 23.6" VX2458-MHD

Saidyildirim

Hectopat
Daha fazla  
Şu anlık bu 2 monitör mantıklı geldi fakat, önerilere açığım. Genel olarak oyun ve film izlemek için kullanacağım için TN mi yoksa IPS panel mi tercih etmem gerektiğine karar veremedim.

E spor tarzından oynayacaksan TN panele bakabilirsin diyorlar ne kadar doğru bilmem Bende Rm-244 flash almayı düşünüyorum şuan 1289 lira aynı şekilde bende Rm-244 flash kullanan yok mu hiç

E spor tarzından oynayacaksan TN panele bakabilirsin diyorlar ne kadar doğru bilmem Bende Rm-244 flash almayı düşünüyorum şuan 1289 lira aynı şekilde bende Rm-244 flash kullanan yok mu hiç
selam hocam monitör güzel kullanıyorum ölü pixel gelmedi en iyi yanı g-sync freesync iki özellikte var üzerinde TN panel ama ben daha önce de tn panel vardı o çok yansıma yapardı am bu rampage modelinde yok denilecek kadar az yani yandan baktığında monitöre herhangi bir yansıma parlama olmuyor bunun dışında 144hz 1ms 24'' görünüşüde iyi yani fiyat performsn olarak güzel monitör hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

s
selam hocam monitör güzel kullanıyorum ölü pixel gelmedi en iyi yanı g-sync freesync iki özellikte var üzerinde TN panel ama ben daha önce de tn panel vardı o çok yansıma yapardı am bu rampage modelinde yok denilecek kadar az yani yandan baktığında monitöre herhangi bir yansıma parlama olmuyor bunun dışında 144hz 1ms 24'' görünüşüde iyi yani fiyat performsn olarak güzel monitör hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sa ben de bu modeli aldim yeni 120 hz falan olunca sorun yok 144 hz yapinca tuplu televizyon gibi hatlar yukariya kalkar gibi oluyor display port galiba 1`.0 ondan ola bilirmi ? sende oyle problem varmi ?​

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı