Ben yukarıdaki monitörü satın almayı düşünüyorum ve eğer içinizde kullanan varsa artı ve eksilerini değerlendirmenizi istiyorum. Ayrıca içinde ne gibi ayarlar var bahsederseniz iyi olur. Lütfen başka kullanmayanlar yazmasın başka monitörde tavsiye etmesin.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben yukarıdaki monitörü satın almayı düşünüyorum ve eğer içinizde kullanan varsa artı ve eksilerini değerlendirmenizi istiyorum. Ayrıca içinde ne gibi ayarlar var bahsederseniz iyi olur. Lütfen başka kullanmayanlar yazmasın başka monitörde tavsiye etmesin.
Hocam kullanmayanlar yazmasın diyorsunuz da, kimse kendi malını kötü de olsa kötülemez ki. Ayrıca o monitörün malzeme kalitesi düşük ve kalitesiz. Hem de TN panel.
1. Ben TN panel istiyorum. Zaten bütçeme uygun IPS ürün yok.
2. Ürün hakkında açılan konular olduğu için kullanan yorumu istedim yoksa nasıl cevaplar geleceğini biliyorum.
3. Ürüne kötü demedim.
Madem ürün kötü şu üç ürünü de değerlendirin.
TN panel almayın. Pişman olursunuz. Ben bu konuda tecrübeli olarak size öneride bulunayım. Bu ürün VA panel madem bütçeniz yok, ikisinin ortası bir ürün alın.
AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
TN panel almayın. Pişman olursunuz. Ben bu konuda tecrübeli olarak size öneride bulunayım. Bu ürün VA panel madem bütçeniz yok, ikisinin ortası bir ürün alın.
AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!