Rampage RM 244 nasıldır?

seRy

Hectopat
Ben yukarıdaki monitörü satın almayı düşünüyorum ve eğer içinizde kullanan varsa artı ve eksilerini değerlendirmenizi istiyorum. Ayrıca içinde ne gibi ayarlar var bahsederseniz iyi olur. Lütfen başka kullanmayanlar yazmasın başka monitörde tavsiye etmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yukarıdaki monitörü satın almayı düşünüyorum ve eğer içinizde kullanan varsa artı ve eksilerini değerlendirmenizi istiyorum. Ayrıca içinde ne gibi ayarlar var bahsederseniz iyi olur. Lütfen başka kullanmayanlar yazmasın başka monitörde tavsiye etmesin.

Hocam kullanmayanlar yazmasın diyorsunuz da, kimse kendi malını kötü de olsa kötülemez ki. Ayrıca o monitörün malzeme kalitesi düşük ve kalitesiz. Hem de TN panel.

Hocam kötü olduğunu biliyoruz, o zaman neden alalım ki?

Sizin yazdığınıza göre, kötü bir malın kötü olduğunu söylememiz için o kötü malı kullanmamız lazım ve bu çok saçma.

Yeni monitör de tavsiye etmeyin demişsiniz. O yüzden diyebileceğimiz hiçbir şey kalmıyor.

Yine de söylüyorum ben, almayın.

1. Ben TN panel istiyorum. Zaten bütçeme uygun IPS ürün yok.
2. Ürün hakkında açılan konular olduğu için kullanan yorumu istedim yoksa nasıl cevaplar geleceğini biliyorum.
3. Ürüne kötü demedim.
Madem ürün kötü şu üç ürünü de değerlendirin.
  • LG 24GL650-B
  • HP 24X
  • Acer XF240QS
Dediğim gibi TN istiyorum ve pivot ayak iyi olur.

TN panel almayın. Pişman olursunuz. Ben bu konuda tecrübeli olarak size öneride bulunayım. Bu ürün VA panel madem bütçeniz yok, ikisinin ortası bir ürün alın.

Bütçenizi biraz arttırabilirseniz size IPS bir seçenek;

TN panel almayın. Pişman olursunuz. Ben bu konuda tecrübeli olarak size öneride bulunayım. Bu ürün VA panel madem bütçeniz yok, ikisinin ortası bir ürün alın.

Bütçenizi biraz arttırabilirseniz size IPS bir seçenek;

AOC hoşuma gitti sağ olun. O monitör olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı