RAMPAGE RM-K1 PULSAR kulaklığın bir tarafından ses gelmiyor

Emirhan5445

Decipat
Katılım
19 Mayıs 2022
Mesajlar
1.319
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Gecenlerde RAMPAGE RM-K1 PULSAR USB 7.1 SURROUND+TİTREŞİM RGB IŞIK EFEKTLİ OYUNCU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kulaklığı Vatan'dan satın aldım ve en fazla 3 defa kullandım. Kulaklık kutusunda durdu ve sımdı taktıgımda ses gelmıyor bırısınden. Sızce vatana gotursem garantıye girer mi?

Garanti devam ediyordur, yeni almışsınız, kullanıcı hatası olduğunu düşünmüyorum şayet düşürüp bir darbeye vs maruz bırakmadıysanız. Yüksek ihtimalle garantiye girer.
 
Hocamm en fazla 18kya hazır kasa almayı dusunuyorum sadece kasa nereden alınır uygun olarak.

Hocam yıllardır laptop kullanıcısıyım kasayla ilgili pek bilgim yok. Hangi anakart nasıldır, soğutmalardan hangisi iyi vs. Bence gidip mağazalarda incelemek mantıklı, en azından fiziksel olarak bakarsınız bir. Tavsiyem 18k Hazır masaüstü sistem önerisi tarzında bir konu açmanız olacaktır. Bilgili arkadaşlar tavsiye verirler. Çünkü yanlış yönlendirmek istemem, tercih edilen boş kasa modeli bile soğutmada vs fark yaratıyor.
 
Hocamm en fazla 18kya hazır kasa almayı dusunuyorum sadece kasa nereden alınır uygun olarak.

Mağazalar pahalı yapar hocam, sakın Vatan, Teknosa gibi yerlerden almayın. Turbox, Izoly ve Dragos'tan uzak durun. Farklı konu açarsanız arkadaşın dediği gibi yardımcı olunur zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı