Rampage RM-K1 pulsar kulaklıkta cızırtı var

Emre Çetin 70

Hectopat
Kulaklık bugün elime geldi. Açtım taktım bilgisayara driveri falan kurdum. Fakat sorun şu ki 20 liralık kulaklıkla daha tok ve doygun sesler alıyorum. Özellikle oyun videolarında sesler kafa ütülüyor. Müzikler daha tize yakın. Sorun benden mi kaynaklı yoksa kulaklıkta mı sıkıntı var? Yüksek ihtimalle iade edeceğim. 500 TL bandında müzik ve video izlemek için kulaklık tavsiye ederseniz çok güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage G7 X-runner RGB benim kulaklık şu anda kullanıyorum gayet memnunum ses konusunda tatmin eder.

Ve Rampage SN-RW77 çok hoşuma gidiyor ama performansı nasıl bilmiyorum

Rampage G7 X-runner RGB benim kulaklık şu anda kullanıyorum gayet memnunum ses konusunda tatmin eder.

Ve Rampage SN-RW77 çok hoşuma gidiyor ama performansı nasıl bilmiyorum
ya şöyle bu kulaklığı almadan öncede sordum sesi iyidir vs. gibi şeyler dediler fakat hem çok kısık bir cızırtı var hemde müzik ve video sesleri çok tiz o yüzden değiştiricem. Sizin modelde sesler nasıl? Gerek film gerek müzik?

Ya şöyle bu kulaklığı almadan önce de sordum sesi iyidir vs. gibi şeyler dediler fakat hem çok kısık bir cızırtı var hem de müzik ve video sesleri çok tiz o yüzden değiştireceğim. Sizin modelde sesler nasıl? Gerek film gerek müzik?

Gayet iyi oyunlarda iyi sesde kasabiliyorsunuz ben memnunum

Ya şöyle bu kulaklığı almadan önce de sordum sesi iyidir vs. gibi şeyler dediler fakat hem çok kısık bir cızırtı var hem de müzik ve video sesleri çok tiz o yüzden değiştireceğim. Sizin modelde sesler nasıl? Gerek film gerek müzik?

Rampage, Gamepower, James Donkey bu markalardan kesinlikle uzak durun asla bulaşmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı