Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Kulaklık almayı düşünüyorum. Beğendiğim bir tane oldu. Rampage RM-K30 thunder Pro siyah 7.1 Surround nasıl? Aranızda kullanan var mı?
Amacım CS2 de ses kasmak FPS oyunlarında, şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Kulaklık almayı düşünüyorum. Beğendiğim bir tane oldu. Rampage RM-K30 thunder Pro siyah 7.1 Surround nasıl? Aranızda kullanan var mı?
Sn r10 mikrofonu kötü ve 7.1 yok bence rampage rm k30 al yada eğer ki beklerim dersen para biriktirip hyperx cloud III dts x al pek önermem ama cloud III yerine razer Blackshark v2x önerebilirim
Sn r10 mikrofonu kötü ve 7.1 yok bence rampage rm k30 al yada eğer ki beklerim dersen para biriktirip hyperx cloud III dts x al pek önermem ama cloud III yerine razer Blackshark v2x önerebilirim
Sn R10 mikrofonu kötü ve 7.1 yok bence Rampage rm K30 al ya da eğer ki beklerim dersen para biriktirip HyperX Cloud III DTS X al pek önermem ama Cloud III yerine Razer BlackShark v2X önerebilirim
Sn r10 kullandım zaten bende rampage rm k30 sipariş etmiştim ve yanlış geldi hem obs stüdyo hemde tüm mikrofon sitelerinden baktım mikrofonuna 700tl vereceğine biraz daha para verip rm k30 al bence fakat paran varsa razer yada hyperx al
Sn R10 kullandım zaten bende Rampage rm K30 sipariş etmiştim ve yanlış geldi hem OBS stüdyo hem de tüm mikrofon sitelerinden baktım mikrofonuna 700TL vereceğine biraz daha para verip rm K30 al bence fakat paran varsa Razer'ya da HyperX al