Rampage RM-K30 Thunder Pro siyah 7.1 Surround alınır mı?

wizard145300

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Kulaklık almayı düşünüyorum. Beğendiğim bir tane oldu. Rampage RM-K30 thunder Pro siyah 7.1 Surround nasıl? Aranızda kullanan var mı?
Amacım CS2 de ses kasmak FPS oyunlarında, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Kulaklık almayı düşünüyorum. Beğendiğim bir tane oldu. Rampage RM-K30 thunder Pro siyah 7.1 Surround nasıl? Aranızda kullanan var mı?
Amacım CS2 de ses kasmak FPS oyunlarında, şimdiden teşekkürler.
Öncelikle şunu belirtmek isterim. Rampage ismini duyar duymaz alma diyen kişiler olacaktır.

En fazla 700TL'ye ayarladığım zaman en çok satılan bu iki kulaklık çıktı. Yorumlara bakarak fikir sahibi de olabilirsin:

Sn r10 mikrofonu kötü ve 7.1 yok bence rampage rm k30 al yada eğer ki beklerim dersen para biriktirip hyperx cloud III dts x al pek önermem ama cloud III yerine razer Blackshark v2x önerebilirim

Sn r10 mikrofonu kötü ve 7.1 yok bence rampage rm k30 al yada eğer ki beklerim dersen para biriktirip hyperx cloud III dts x al pek önermem ama cloud III yerine razer Blackshark v2x önerebilirim
Sağol dostum bu konuyu ne zaman açtığımı bile bilmiyordum bütçem biraz daha iyi Hyper almayı düşünüyorum

Sn R10 mikrofonu kötü ve 7.1 yok bence Rampage rm K30 al ya da eğer ki beklerim dersen para biriktirip HyperX Cloud III DTS X al pek önermem ama Cloud III yerine Razer BlackShark v2X önerebilirim

Önermeme sebebin ne

Sn r10 kullandım zaten bende rampage rm k30 sipariş etmiştim ve yanlış geldi hem obs stüdyo hemde tüm mikrofon sitelerinden baktım mikrofonuna 700tl vereceğine biraz daha para verip rm k30 al bence fakat paran varsa razer yada hyperx al

Technopat Haberler

Geri
Yukarı