Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 13 Nisan 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Rampage RM-K45 kulaklığını satın almayı düşünüyorum. İnternetten araştırdım videolarını izledim. Bana iyi geldi. Sizlerin de fikirlerini almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
Merhaba arkadaşlar. Rampage RM-K45 kulaklığını satın almayı düşünüyorum. İnternetten araştırdım videolarını izledim. Bana iyi geldi. Sizlerin de fikirlerini almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #2 Alınmaz. Bütçe nedir?
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 13 Nisan 2022 #3 Rexie dedi: Alınmaz. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... maks. 230 TL Yavuz Sultan Selim dedi: maks. 230 TL Genişletmek için tıkla... ama 7.1 olursa iyi olur
Rexie dedi: Alınmaz. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... maks. 230 TL Yavuz Sultan Selim dedi: maks. 230 TL Genişletmek için tıkla... ama 7.1 olursa iyi olur
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #4 Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı - Beyaz (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Çevre Birimleri | Teknobiyotik Dark GH100 Stereo Gaming Headset www.teknobiyotik.com
Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı - Beyaz (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Çevre Birimleri | Teknobiyotik Dark GH100 Stereo Gaming Headset www.teknobiyotik.com
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 13 Nisan 2022 #5 Rexie dedi: Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı - Beyaz (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Çevre Birimleri | Teknobiyotik Dark GH100 Stereo Gaming Headset www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... açıkcası böyle markası bilinmedik birşey almaktansa rampage gibi uzun süredir piyasada olan F/P bir ürünü tercih ederim. Konu kapanabilir.
Rexie dedi: Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı - Beyaz (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Çevre Birimleri | Teknobiyotik Dark GH100 Stereo Gaming Headset www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... açıkcası böyle markası bilinmedik birşey almaktansa rampage gibi uzun süredir piyasada olan F/P bir ürünü tercih ederim. Konu kapanabilir.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #6 Yavuz Sultan Selim dedi: Açıkçası böyle markası bilinmedik bir şey almaktansa Rampage gibi uzun süredir piyasada olan F/P bir ürünü tercih ederim. Konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Alalhım kanser olacağım. Neyse siz bilirsiniz. Rampage alın.
Yavuz Sultan Selim dedi: Açıkçası böyle markası bilinmedik bir şey almaktansa Rampage gibi uzun süredir piyasada olan F/P bir ürünü tercih ederim. Konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Alalhım kanser olacağım. Neyse siz bilirsiniz. Rampage alın.
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 13 Nisan 2022 #7 Rexie dedi: Alalhım kanser olacağım. Neyse siz bilirsiniz. Rampage alın. Genişletmek için tıkla... konu kapanabilir demiştim?
Rexie dedi: Alalhım kanser olacağım. Neyse siz bilirsiniz. Rampage alın. Genişletmek için tıkla... konu kapanabilir demiştim?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #8 Yavuz Sultan Selim dedi: Konu kapanabilir demiştim? Genişletmek için tıkla... Konuyu ben kapatmıyorum. Öyle bir yetkim yok.
Yavuz Sultan Selim dedi: Konu kapanabilir demiştim? Genişletmek için tıkla... Konuyu ben kapatmıyorum. Öyle bir yetkim yok.
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 13 Nisan 2022 #9 Rexie dedi: Konuyu ben kapatmıyorum. Öyle bir yetkim Genişletmek için tıkla... ben o anlamda söylemedim yani artık yorum yapmanıza gerek yok anlamında
Rexie dedi: Konuyu ben kapatmıyorum. Öyle bir yetkim Genişletmek için tıkla... ben o anlamda söylemedim yani artık yorum yapmanıza gerek yok anlamında
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Nisan 2022 #10 Al kanka Rampage tamam mı. Hatta şöyle yapalım, Rampage alma direkt paranı çöpe at. Aynı hesap sonuçta. Şurda yardımcı olmaya çalışıyoruz direkt "Konu kapanabilir" gibi yorumlar yapıyorsunuz. Rampage'a F/P diyen birinden daha azını bekleyemezdim zaten.
Al kanka Rampage tamam mı. Hatta şöyle yapalım, Rampage alma direkt paranı çöpe at. Aynı hesap sonuçta. Şurda yardımcı olmaya çalışıyoruz direkt "Konu kapanabilir" gibi yorumlar yapıyorsunuz. Rampage'a F/P diyen birinden daha azını bekleyemezdim zaten.