Rampage RM-K45 nasıldır/alınır mı?

Yani bunlar hiç duymadığım markalar olduğu için pek güvenemiyorum açıkçası

Bir de girişi jak değil de USB istiyorum

USB girişli bu. Sizin duymamış olmanız o markayı kötü yapmaz. Aynı şekil duymuş olmanız da iyi yapmaz. Kendi bildiğimize uymak yerine mantıklı olana en yakın olanı tercih etmeliyiz. Yine de siz bilirsiniz ben başka bir şey demeyeceğim.

Galax bilindik bir firma. Ekran kartı üretiyor. Galax yurt dışında gayet bilinen bir firma. Rampage fason ve kalitesiz ürünler üretiyor.

O zaman neden soruyorsun? Çok "F/P" olan Rampage al o zaman. Çok "F/P olan kalitesiz Rampage kulaklığın ile iyi oyunlar.

Fiyatının en iyi performansını veren ürünler. Rampage bu tanımdan çok uzak.

Dandik bir 7.1 alınmamalı ama neyse.

O kadar sorun yaşayan var ki. Çok kalitesiz fason ürünler üretiyor. Alınmaz. Neyse sen al, çok meraklısın Rampage'ye.

Saygı anlayışın buysa böyle devam et :)

Daha tanımadğın bir insana karşı "siz" diye hitap etmesini bilmiyorsunuz gelmişsiniz bir de saygılıyız diyorsunuz komiksiniz gerçekten ya :)

Son düzenleyen: Moderatör:
saygı anlayışın buysa böyle devam et :)
Evet,
tamam sen mutlu olacaksan sen haklısın rampage kalitesiz galx bilindik ve kaliteli ben sadece alınır mı diye sordum ayrıca siz her ne kadar alınmaz desenizde ben onu alacağım zaten mutlu olacaksan sen haklısın
Görüldüğü gibi kullanıcı kendisi ile çelişmektedir.
kanka istersen F/P tanımının anlamını öğren sonra başkalarının arasındaki polemiğe karış
Bu saygının nirvana noktası olup, saygıda daha öteye geçildiği görülmemiştir.

Daha tanımadğın bir insana karşı "siz" diye hitap etmesini bilmiyorsunuz gelmişsiniz bir de saygılıyız diyorsunuz
tamam sen mutlu olacaksan sen haklısın rampage kalitesiz galx bilindik ve kaliteli ben sadece alınır mı diye sordum ayrıca siz her ne kadar alınmaz desenizde ben onu alacağım zaten mutlu olacaksan sen haklısın
Ne kadar da saygılı. Kendisi ile çelişti.
kanka istersen F/P tanımının anlamını öğren sonra başkalarının arasındaki polemiğe karış
:D Bu zaten saygıda son nokta. Ayrıca sizin bana dediğiniz bu
cümleyi size iade ederim, iyi akşamlar.

Son düzenleme:
Evet,

Görüldüğü gibi kullanıcı kendisi ile çelişmektedir.

Bu saygının Nirvana noktası olup, saygıda daha öteye geçildiği görülmemiştir.

Ne kadar da saygılı. Kendisi ile çelişti.

:D bu zaten saygıda son nokta. Ayrıca sizin bana dediğiniz bu.

Cümleyi size iade ederim, iyi akşamlar.

İlk öncelikle siz bana sen diye hitap ettiniz bende bu yapmış olduğunuz saygısızlığa karşılık olarak sen diye hitap ettim size. Bazen insan sadece başkalarını değil kendi yaptıklarını da görmelidir yaptığınız bu saygısızlık için sizinle daha fazla polemiğe girmeye lüzum bulmuyorum iyi akşamlar.

İlk öncelikle siz bana sen diye hitap ettiğiniz bende bu yapmış olduğunuz saygısızlığa karşılık olarak sen diye hitap ettim size. Bazen insan sadece başkalarını değil kendi yaptıklarınıda görmelidir yaptığınız bu saygısızlık için sizinle daha fazla polemiğe girmeye lüzum bulmuyorum iyi akşamlar.

İlk öncelikle siz bana sen diye hitap ettiğiniz bende bu yapmış olduğunuz saygısızlığa karşılık olarak sen diye hitap ettim size bazen insan sadece başkalarını değil kendi yaptıklarınıda görmelidir yaptığınız bu saygısızlık için sizinle daha fazla polemiğe girmeye lüzum bulmuyorum iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk öncelikle SİZ bana SEN diye hitap ettiğiniz bende bu yapmış olduğunuz SAYGISIZLIĞA karşılık olarak SEN diye hitap ettim SİZE bazen insan sadece başkalarını değil kendi yaptıklarınıda görmelidir yaptığınız bu saygısızlık için sizinle daha fazla polemiğe girmeye lüzum bulmuyorum iyi akşamlar.
Evet. Uzatmaya gerek yok. İlk olarak siz demişsiniz. Neyse, uzatmayalım.

Bu arada size "sen" diye hitap ettiğim için özür dilerim. Alınacağınızı düşünmedim.
bende özür dilerim sizinle sert konuştuğum için işte bu şekilde güzel bir dille sohbet ettiğimizde birbirimizi anlayabiliyoruz özürünüz ve erdemliğiniz için size teşekkürlerimi iletiyorum iyi akşamlar :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı