Rampage RMK19 Raging Plus vs RM K1 Pulsar

iho zkon

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni kulaklık alacağım, başlıktaki kulaklıklardan kullanan arkadaşlar artılarını ve eksilerini anlatabilir mi? Başka kulaklık önermeyin lütfen, bu kulaklıklar hakkında bilginiz varsa yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çöple çöpü kıyaslamamızı istiyorsunuz bizden... Nereden baksan elinde kalır bu kulaklıklar. Almanızı tavsiye etmem. "Işıqlı mışıqlı moruk" modunda göz boyamak için olan RGB'ye kendinizi kaptırıp kazıklanmak istiyosanız tercih sizin. Burada kimseden ikisi hakkında şu iyidir yorumu beklemeyin. İki ay sonra gelip burda kulaklığım bozuldu, ses kalitesi kötü, oyun sesleri mikrofona sekiyor gibi şeyler söylersiniz artık.
Rampage'ten daha iyi markalar var.
Hocam marka takıntısına gerek yok. Rampagein güzel ürünleri var. Ancak bunlar onlardan değiller. İnatla rampage alınacaksa bu alınabilir bu bütçede

Çöple çöpü kıyaslamamızı istiyorsunuz bizden... Nereden baksan elinde kalır bu kulaklıklar. Almanızı tavsiye etmem. "Işıqlı mışıqlı moruk" modunda göz boyamak için olan RGB'ye kendinizi kaptırıp kazıklanmak istiyorsanız tercih sizin. Burada kimseden ikisi hakkında şu iyidir yorumu beklemeyin. İki ay sonra gelip burada kulaklığım bozuldu, ses kalitesi kötü, oyun sesleri mikrofona sekiyor gibi şeyler söylersiniz artık.

Hocam marka takıntısına gerek yok. Rampage'in güzel ürünleri var. Ancak bunlar onlardan değiller. İnatla Rampage alınacaksa bu alınabilir bu bütçede.
Ben de öyle demek istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı