Rampage RMP-600-80P kalitesiz mi?

Elinizde varsa şu an değişmeyin. Değiştireceğim diye değmeyen modellere geçeceksiniz ve paranız yine ziyan olacak. Bütçenizi iyice oluşturana kadar kullanmanızda sakınca yok. Başlıktaki sorunun cevabı:

Evet kalitesiz.

bilgisayarımı bozabileceğini söylediler, bu doğru mu?

Epey düşük bir ihtimal olmakla beraber evet mümkün. PSU'da meydana gelen hasarın primary veya secondary side'da olup olmadığına göre değişkenlik gösterir.

Bende böyle konu oluşturdum herkes kötü diyor ama benim hala iade etme şansım var iade edeceğim seninde böyle bir iade şansın varsa hiç kaçırma.

Bende böyle konu oluşturdum herkes kötü diyor ama benim hala iade etme şansım var iade edeceğim seninde böyle bir iade şansın varsa hiç kaçırma.

Kasa toplama olduğu için tüm parçaları bir arada aldım ve montajını aldığım yere yaptırdım o yüzden iade şansım yok ama bu kadar kişi kalitesiz diyorsa sen iade et şanslısın

Rampage kasa kullanıyorum süper dediğin psuyu da kullandım bir sorun çıkarmadı şu anda onu zararına satıp MSI PSU aldım burdaki yorumlar insanın psikolojisini bozuyor patlar çatlar diyip korkutuyorsunuz C4 fln insan etkilenip satmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…