Rampage RMP-600-80P kalitesiz mi?

MSI, ASUS ya da Corsair PSU'mu uretiyor? Çok anlamsız bir yaklaşım.
Sadece PSU için değil Rampage için genel durum bu, bundan bahsediyorum. Tabii PSU'ları Seasonic tarzı firmalar üretiyor :)

@Benjamin the Ferel aynisını kaliteli addedilen markalarda da yaşamak mumkün. Bilmeden konuşmazsak diyorum. RMP 600 hakkında bir veri bulabildiyseniz paylaşın, lakin digerleri çok da anlamlı değil.

Tabii PSU'ları Seasonic tarzı firmalar üretiyor :)

Seasonic Focus'un ne menem bir ünite olduğunu ve ne gibi sorunlar oluşturduğunu da biliyoruz.

Bu arada markayı savunduğum da düşünülmesin; sadece, değerlendirilebilmesi için yeterli veri yok diyorum. Guvenir misin? Derseniz. Sanmam.

Seasonic Focus'un ne menem bir ünite olduğunu ve ne gibi sorunlar oluşturduğunu da biliyoruz.
Seasonic özeline neden bu kadar takıldınız ve laf söyleme gereği duydunuz anlamadım. Seasonic sadece bir örnekti, Seasonic tarzı firmalar dedim zaten.

Sadece riski çok daha az seviyede.

Değil, neyi ne ile kullandığınız ile ilgili. 600W herhangi bir PSU 300W, bir sistemi besleyebilir. Ama 850W bir PSU ile RTX 3090 beslenemeyebiliyor.

Seasonic sadece bir örnekti, Seasonic tarzı firmalar dedim zaten.

Sadece verdiğiniz örnege karşi olabilecek negatif bir örneğin de olduğunu göstermek maksadıylaydı. Yoksa Seasonic ile Rampage, PSU konusunda tabii ki kıyaslanamaz.

Son düzenleme:
Rampage, Everest, Gamepower gibi markaların ürünlerinden uzak durun👍 Onun yerine High Power, Cooler Master, Aerocool gibi kaliteli markalara yönelin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı