3 bin TL
Yani o fiyata için berbat zaten bu model. RTX 3050 varmış sistemde güç bile tüketmiyor kart. PSU doğru düzgün yüke bile girmeyecek. Boşu boşuna yeni model almışsınız şu "C4" yazanların galeyanına gelip. Ne 750W bir modele ihtiyacınız var, ne de o kadar para vermeye. 1-2 sene kadar elimdeki ile idare edip sonrasında düzgün fiyatta, geçmeye değecek bir modele geçerdim. Elinizde bomba yok.
RM750e falan unutun hele, ne yapacaksınız o modeli? Sistemde RTX 3050 var, 450W düzgün bir PSU taksanız bile yeterli fazla fazla.
Kanka benim için para çok sıkıntı değil almışken 750W alırsam ileride yükseltme yaptığımda yeni PSU'ya gerek kalmayacak.
Madem sıkıntı değil, o zaman başından malum modeli almayacaktınız. PSU'lar fiyatlarına göre değerlendirilir ki ileride bu modelden çok daha iyisini alabilirdiniz. Neyse sağlık olsun, güle güle kullanın.
Madem sıkıntı değil, o zaman başından malum modeli almayacaktınız. PSU'lar fiyatlarına göre değerlendirilir ki ileride bu modelden çok daha iyisini alabilirdiniz. Neyse sağlık olsun, güle güle kullanın.
en az 500W PSU ver dedim Rampage vermiş
750W alırsam ileride yükseltme yaptığımda yeni PSU'ya gerek kalmayacak.
Öyle derseniz adam size PSU yerine patates kızartması bile verir. Önce konu açıp sormanız gerekiyor böyle durumlarda.
Öyle derseniz adam size PSU yerine patates kızartması bile verir. Önce konu açıp sormanız gerekiyor böyle durumlarda.
Bu doğru bir yaklaşım bu arada ama benim demek istediğimi anladınız umarım.
Bu doğru bir yaklaşım bu arada ama benim demek istediğimi anladınız umarım.
Bir şekilde ikna etmelisiniz. RM750E ile 750B (veya 650B veya 550B), ayrı segmentte PSU'lar.
Arkadaşın bütçesi var diye RM750E önerdim. 450W yettiğini ben de biliyorum. Ayrıca "elinizde bomba yok" derken hangi modeli kastettiniz?Yani o fiyata için berbat zaten bu model. RTX 3050 varmış sistemde güç bile tüketmiyor kart. PSU doğru düzgün yüke bile girmeyecek. Boşu boşuna yeni model almışsınız şu "C4" yazanların galeyanına gelip. Ne 750W bir modele ihtiyacınız var, ne de o kadar para vermeye. 1-2 sene kadar elimdeki ile idare edip sonrasında düzgün fiyatta, geçmeye değecek bir modele geçerdim. Elinizde bomba yok.
RM750e falan unutun hele, ne yapacaksınız o modeli? Sistemde RTX 3050 var, 450W düzgün bir PSU taksanız bile yeterli fazla fazla.
Rica ederim.Yardımın için teşekkürler.
Ayrıca "elinizde bomba yok" derken hangi modeli kastettiniz?
Hocam baya bomba ama siz bilirsiniz. İyi sosyaller.Başlıktaki model.
Hocam baya bomba ama siz bilirsiniz.