Rampage RMP-600 kullanılır mı?

Yani o fiyata için berbat zaten bu model. RTX 3050 varmış sistemde güç bile tüketmiyor kart. PSU doğru düzgün yüke bile girmeyecek. Boşu boşuna yeni model almışsınız şu "C4" yazanların galeyanına gelip. Ne 750W bir modele ihtiyacınız var, ne de o kadar para vermeye. 1-2 sene kadar elimdeki ile idare edip sonrasında düzgün fiyatta, geçmeye değecek bir modele geçerdim. Elinizde bomba yok.

RM750e falan unutun hele, ne yapacaksınız o modeli? Sistemde RTX 3050 var, 450W düzgün bir PSU taksanız bile yeterli fazla fazla.

Yani o fiyata için berbat zaten bu model. RTX 3050 varmış sistemde güç bile tüketmiyor kart. PSU doğru düzgün yüke bile girmeyecek. Boşu boşuna yeni model almışsınız şu "C4" yazanların galeyanına gelip. Ne 750W bir modele ihtiyacınız var, ne de o kadar para vermeye. 1-2 sene kadar elimdeki ile idare edip sonrasında düzgün fiyatta, geçmeye değecek bir modele geçerdim. Elinizde bomba yok.

RM750e falan unutun hele, ne yapacaksınız o modeli? Sistemde RTX 3050 var, 450W düzgün bir PSU taksanız bile yeterli fazla fazla.

Kanka benim için para çok sıkıntı değil almışken 750W alırsam ileride yükseltme yaptığımda yeni PSU'ya gerek kalmayacak.
Bir de şu an sistemimde 450W var zaten ben 3050'yi yeni aldım ona göre PSU almak istedim önce ki kartım merdeyse 9 yıllık RX 550 idi 450W yetiyordu şu an yetmez büyük ihtimal o yüzden yeniliyorum ve 750W alırsam bir daha böyle durum olmaz PSU yenilememe gerek kalmaz uzun bir süre.

Son düzenleme:
Kanka benim için para çok sıkıntı değil almışken 750W alırsam ileride yükseltme yaptığımda yeni PSU'ya gerek kalmayacak.

Madem sıkıntı değil, o zaman başından malum modeli almayacaktınız. PSU'lar fiyatlarına göre değerlendirilir ki ilerde bu modelden çok daha iyisini alabilirdiniz. Neyse sağlık olsun, güle güle kullanın.

Madem sıkıntı değil, o zaman başından malum modeli almayacaktınız. PSU'lar fiyatlarına göre değerlendirilir ki ileride bu modelden çok daha iyisini alabilirdiniz. Neyse sağlık olsun, güle güle kullanın.

Tamamdır teşekkürler birazdan gidip değişim yapacağım.

Madem sıkıntı değil, o zaman başından malum modeli almayacaktınız. PSU'lar fiyatlarına göre değerlendirilir ki ileride bu modelden çok daha iyisini alabilirdiniz. Neyse sağlık olsun, güle güle kullanın.

Bir de baştan almayacaksın demişsinde adama ben abi bana en az 500W PSU ver dedim Rampage vermiş bende Rampage'nin dğer ürünleri çok iyi değil bu iyi mi diye merak edip bu foruma sordum.

en az 500W PSU ver dedim Rampage vermiş

Öyle derseniz adam size PSU yerine patates kızartması bile verir. Önce konu açıp sormanız gerekiyor böyle durumlarda.

750W alırsam ileride yükseltme yaptığımda yeni PSU'ya gerek kalmayacak.

Bu doğru bir yaklaşım bu arada ama benim demek istediğimi anladınız umarım.

Öyle derseniz adam size PSU yerine patates kızartması bile verir. Önce konu açıp sormanız gerekiyor böyle durumlarda.

Tamamdır ben dersimi aldım artık bu forumu daha sık kullanacağım.

Evet anladım teşekkürler

Bir de konu çözüme ulaştı nasıl yapılıyor.

Bir şekilde ikna etmelisiniz. RM750E ile 750B (veya 650B veya 550B), ayrı segmentte PSU'lar.

Kanka değiştirdim yerine 500TL fark ödeyerek ASUS 650b aldım ve elime alır almaz kalite farkını hissediyosun yardımın için teşekkürler.

Son düzenleme:

Arkadaşın bütçesi var diye RM750E önerdim. 450W yettiğini ben de biliyorum. Ayrıca "elinizde bomba yok" derken hangi modeli kastettiniz?
Yardımın için teşekkürler.
Rica ederim. 💙

Hocam baya bomba ama siz bilirsiniz.

Evet bununla alakalı verileri alayım o halde. Elinizde veri olacak ama. İç yapı ve testlerini detaylıca bekliyorum. Buyrun. Ben kalitesiz diyorum zaten elimdeki birkaç tane veriye dayanarak onda problem yok. Sizin iddianız "bomba" oluşu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı