Rampage RN-K6 alınır mı?

boranci

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kulaklık bu. Bu kulaklık kuzenimde var ve ben cidden çok beğendim ama bu ürüne 800-900TL verilir mi?

Son düzenleme:
Hocam size şöyle diyeyim o inceleme videoları sponsorlu gibi hep överler. Biraz daha araştırın. Bende Rampage mouse aldım incelemelere güvenip iki hafta da sıkıntı çıkardı. Mouse ta 600 TL falan sanırım.

Hocam size şöyle diyeyim o inceleme videoları sponsorlu gibi hep överler. Biraz daha araştırın. Bende Rampage mouse aldım incelemelere güvenip iki hafta da sıkıntı çıkardı. Mouse ta 600 TL falan sanırım.

Kuzenim yaklaşık 3-4 aydır çok kötü ve neredeyse zarar vererek kullanıyor kulaklığı ve ona rağmen sesini mikrofonu beğendim kulaklığın. 2. eli böyleyse sıfırı nasıldır düşünemiyorum.

Kuzenim yaklaşık 3-4 aydır çok kötü ve neredeyse zarar vererek kullanıyor kulaklığı ve ona rağmen sesini mikrofonu beğendim kulaklığın. 2. eli böyleyse sıfırı nasıldır düşünemiyorum.
daha önce üst düzey kulaklık kullanmadınığızı düşünüyorum aksi halde böyle demezdiniz Dip ses olan bir ürün ama fark etmediniz sanırım.

Ama kulaklığı çok beğendim hocam çok güzel kutu inceleme videolarında da olumlu yorumlar yapıyorlar sadece fiyatı uygun mudur onu öğrenmek istiyorum.

Hocam 3 ay falan cashe modelini kullandım beklediğimden fazla memnun kaldım bu fiyat aralığında Rampage tercih edilebilir bir marka şu an başka bir kulaklığa geçtiğimden satıyorum ama aşırı memnun etti beni 2-3 ay boyunca.

Beğendiyseniz alın konu açmanıza bile gerek yok. Arkadaş öneri yapmış o kulaklıkta iyidir.

Ama tabii üst segment kulaklıklarla karşılaştırılamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı