Rampage RN-K6 alınır mı?

ben beğenmedim atmadım dikkat ederseniz:))
size demedim zaten hocam

Halen ısrarla Gamepower ve Rampage öneren var bu iki markadan uzak dur.
ben gamepowerın birden fazla ürünün kullandım hocam sorun yaşamadım. Neden bu forum kalıplaşmış ve tekel gibi dolaşıyor anlamıyorum Belkide hiç kullanmadığınız bir markaya bu kadar ön yargılı yaklaşmak ne kadar mantıklı çözemiyorum 1.5 senedir kullanıyorum kulaklık ve mouselarını FP denilecek seviyede düşük bütçeli kişilerin en çok tercih ettiği markalardan. Gerçketen garip :D :D :D :D

Ben 2 yıldır bu kulaklığı kullanıyorum. Ses kalitesi, yapısından memnunum fakat mikrofonu kötü. (Genel olarak tüm Rampage kulaklıklar böyle)

Zaten ilk sistemi aldığımda klavye, mouse kulaklığım Rampage idi. Klavye, mouse'yi değiştirdim kulaklığı da değiştircem yakın zamanda.

Size demedim zaten hocam.

Ben Gamepower'ın birden fazla ürünün kullandım hocam sorun yaşamadım. Neden bu forum kalıplaşmış ve tekel gibi dolaşıyor anlamıyorum belki de hiç kullanmadığınız bir markaya bu kadar ön yargılı yaklaşmak ne kadar mantıklı çözemiyorum 1.5 senedir kullanıyorum kulaklık ve farelerinı F/P denilecek seviyede düşük bütçeli kişilerin en çok tercih ettiği markalardan. Gerçketen garip :D :D :D :D

Hocam dediğinizde haklısınız fakat Gamepower konusunda katılmıyorum birçok ürününü kullandım ve hiç memnun bırakmadı ilk başta klavyesini kullandım kullanımı gayet güzeldi fakat 3 ay sonra patladı kulaklıkları çok uzun ömürlü olmuyor ve rahat değil. Ayrıca malzemeden ve malzeme kalitesinden bariz bir şekilde kaçan bir marka.

Markanın ürünlerinin hissiyatı ilk başlarda gerçekten güzel hissettiriyor ama sonradan ömürleri doluyor.

@gods of 999 bu kadar toksiklik nereden geliyor hocam :) kafanıza göre yorumlar yapıp saçma sapan ürünler öneriyorsunuz bir de milletin yaptığı önerilere sebepsiz çamur atıyorsunuz sebebi nedir merak ettim.

@gods of 999 hala toktiklik yapmaya ve forum kurallarına uymayan yorumlar yapmaya devam mı hocam rapor yemek istiyorsunuz sanırım :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı