Hocam zaten bu fiyata istediğiniz şekilde zor gibi o yüzden bunları tavsiye ederim özellikle ikinci olanı.
Hocam bütçe ortada en mantıklı seçimler bunlar gibi duruyor.
Rampage Rogue almayı düşünüyorum. PS 4 için güzel bir kulaklık mı parasına değeri mi?
Sade hoş bir tasarımı varAslında bildiğim bir tane daha var oda XPG Precog s. 3.5mm jack girişli ve 300gr yani hafif sayılabilir ama nasıl bir kulaklık tam olarak denemediğimden bilemiyorum.
Hocam dediğiniz kulaklık aşağıya bıraktığım linkse bugün sipariş ettim dünde konu açmıştım mikrofonu bir tık beğenmesemde kullananlar tarafından tavsiye edilmişti güzel bir ürün gibi duruyorAslında bildiğim bir tane daha var oda XPG Precog s. 3.5mm jack girişli ve 300gr yani hafif sayılabilir ama nasıl bir kulaklık tam olarak denemediğimden bilemiyorum.
Aslında bildiğim bir tane daha var oda XPG Precog s. 3.5mm jack girişli ve 300gr yani hafif sayılabilir ama nasıl bir kulaklık tam olarak denemediğimden bilemiyorum.
Hocam PS4 de uyuyorsa benim tavsiyem bu kulaklıktır bilmediğim için söylememiştimSade hoş bir tasarımı var
Evet tam uyuyorHocam dediğiniz kulaklık aşağıya bıraktığım linkse bugün sipariş ettim dünde konu açmıştım mikrofonu bir tık beğenmesemde kullananlar tarafından tavsiye edilmişti güzel bir ürün gibi duruyor
XPG PreCog S Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı (PRECOG S-BKCWW)
XPG PRECOG S, XPG’nin en yeni oyun kulaklığı ve PRECOG serisinin bir sonraki üyesidir.www.gaming.gen.tr
Hocam PS4 de uyuyorsa benim tavsiyem bu kulaklıktır bilmediğim için söylememiştim
Evet tam uyuyor.
O zaman bunu alın hocam hiç tartışmaya gerek yokEvet tam uyuyor
Baktım ve xpc de karar verdim yardım içi teşekür ederimHocam attıklarımı konu açıldığından beri arıyorum bir göz atın isterseniz.
Xpg olacakmışBaktım ve xpc de karar verdim yardım içi teşekür ederim
Gece 3 de kafayı yediBaktım ve xpc de karar verdim yardım içi teşekür ederim
Xpg olacakmış
Xpg olacakmış
Xpg olacakmış
Xpg olacakmış
Xpg olacakmış
Gece 3 de kafayı yediBaktım ve xpc de karar verdim yardım içi teşekür ederim
Xpg olacakmış
Xpg olacakmış
Xpg olacakmış
Xpg olacakmış
Xpg olacakmış
Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.251,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 811,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Açıkçası Razer Kraken X Lite bana göre Razer'ın en vasat kulaklığı ve asla o foyata değebilecek bie kulaklık değil.