Rampage SG-R218 gamepad alınır mı?

kage_09tr

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i 5 rtx3060 16gb ram 500gb ssd
PC'de oyun oynamak için fiyat performans bir game pad arıyorum, sizce mantıklı mı?

SG R601 kullandım sanırım bir üst modeli senin yazdığın ama sol analog bozuldu tamir etmek için içini açtım daha da bozdum 🤷 Çok kaliteli değil gibime geliyor

rampage tek f/p ürünler satan firma değil. Yani Logitech F710 var bende onu alabilirsiniz ama ondan daha da iyisi bugün başka konuda gördüğüm Flydigi Direwolf 2 Kablosuz Gamepad - Hall Effect Joystick & Trigger M linkteki ürün.

Fakat online alışveriş yapmıyorsanız ya da bu siteye güvenmediyseniz fiziki teknolojik şuberler de F710 direkt bulunur

SG R601 kullandım sanırım bir üst modeli senin yazdığın ama sol analog bozuldu tamir etmek için içini açtım daha da bozdum 🤷 Çok kaliteli değil gibime geliyor
Rampage kalitesiz hocam zaten. Bende de mesela Rapmage klavye vardı sistemi yeni aldığımda 1 yıl kullandım bazı tuşlar çalışmamaya başladı ve harfler silinmeye başlamıştı

1k barını fazla aşmak istemiyorum
Hocam boşuna önerilmiyor ki benim ve diğer arkadaşların önerdiği. Bu ürüne 700TL verirsiniz bir kaç ay sonra bozulur servise gönderirsiniz. Millette F710 bile bozuluyor mesela ama bende Steam verilerine bakaraktan 300 saat oynamışımdır F710 ile bir sıkıntı çıkmadı. Ama Gamepad'de ölü bölge sorunları vardır bu da kalite düştükçe artar ve hassas hassasiyette neredeyse hiç oyunları oynayamazsınız. En iyisi biraz daha biriktirin derim ben

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı