Rampage SG-R218 gamepad sorunu

MeinWein

Hectopat
Rampage gamepad aldım ve bende kendi kendine tuşlara bastığını görünce gidip değiştirdim gamepadi ve 0'ını verdiler tekrar. Fakat aynı sorun devam etti ve arkadaşımda deneyince onda sorunsuz çalıştığını gördük. Bunun üzerine PC'ye format attım ve hala aynı sorun devam ediyor.
Fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kol bende de var. Tek sorunum uzun süre titreşim olunca bağlantı kopuyor. Kolun farklı modları var. Bilgisayara takınca öndeki hangi numaralı ışıklar yanıyor?

1 ve 2 yanıyor, bunun yanısıra tüm modlarda denedim ve hepsinde kendi kendine basma sorunu var. Sorun benim PC'mden kaynaklı zaten onu fark ettim ama ne denediysem çözemedim. Format bile attım dediğim gibi fakat nedense arkadaşımda 0 sorun varken bende kol kendi kendine tuşlara basıyor.

Driverları kurmuştum ama PC'yi kapatıp açtım mı hatırlamıyorum. Bugün tekrar kurarım sağlıklı şekilde deneyip geri dönüş sağlarım.
Driverları kurup denedim yine sonuç aynı. Anlam veremiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı