Çözüldü Rampage Shine vs Logitech G102

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zalf430

Hectopat
İki mouse arasında kaldım ve hangisini alacağıma karar veremedim. Rampage modelinde 50 milyon tıklama ömrü sunuyor. Logitech'de ise 10 milyon tıklama ömrü var. Yani karar veremedim hangisini alsam diye.

G102: 159 TL

Shine: 149 TL

Sizce hangisini almalıyım veya bu fiyat bandında bu ürünlerden daha kaliteli seçenekler var mıdır?

Çözüm
Tıklama ömrüne bakarak mouse alma. Sensör kalitesi var, rahatlığı var, firmaların teknik destekleri var. Ki bu konuda Logitech çok iyi.
İşin özü Logitech varken Rampage alınmamalı.
İki mouse arasında kaldım ve hangisini alacağıma karar veremedim. Rampage modelinde 50 milyon tıklama ömrü sunuyor. Logitech'de ise 10 milyon tıklama ömrü var. Yani karar veremedim hangisini alsam diye.

G102: 159 TL.

Shine: 149 TL.

Sizce hangisini almalıyım veya bu fiyat bandında bu ürünlerden daha kaliteli seçenekler var mıdır?

Kesinlikle Logitech sorman bile hata. G300S modelini 4 yılı aşkın kullanıyorum hala çalışıyor birkaç kez kablosu değişti sadece.

O zaman G102'yi alıyorum yorumlarınız için teşekkürler. Bu arada G102'yi internet kafede kullanmıştım direk elime oturmuştu ama yinede sorayım dedim. Teşekkürler tekrar.
Bu arada G203 ile G102 aynı mı ?

Sipariş verdim G102 için. Teşekkürler yorumlarınız için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı